Почетак › Форуми › Линукс › Играње на линуксу › Urban Terror FPS pregled na Linux.com
- This topic has 50 одговора, 15 гласова, and was last updated 13 years, 6 months раније by Andersen.
-
АуторЧланци
-
20. фебруар 2009. у 1:42 pm #70506Жарко МихајловићУчесник
Skinuo sam se sa face-a.
Како? То је немогуће! Налог може само да се „успава“, али не и избрише.
22. фебруар 2009. у 10:30 pm #70507SiouxУчесникUspavao ga , to sam i mislio.Valjda će posle nekog vremena da izvetri.
24. фебруар 2009. у 8:27 am #70508velialУчесникУ задње време сам ишао на “casatown”, признајем да нисам баш неки играч али немогуће да су ликови тамо баш толико бољи. Јуче лик направио 35 убистава, а ја једва 15. (видиш лика, почнеш пре њега да пуцаш, истрошиш десет метака док он не опали, и ти паднеш мртав :'(). Јел то фазон у пингу или нешто друго.
24. фебруар 2009. у 9:41 am #70509pingoУчесникKad pucaš, nemoj da stojiš u mestu nego mrdaj levo-desno ili skači-čuči ili još bolje sve odjednom 😀 . Kad biraš server, biraj onaj sa najmanjim pingom.
E sad postoji i mogućnost varanja, ako im je odnos 50:7 99% je da varaju >:D ….24. фебруар 2009. у 11:04 am #70510kosmiУчесникVaranje je sigurno, ako ga napucavaš a on ne padne, nego ti. A ono skakanje bih ja zabranio u svakom FPS multiplejeru ili ga barem ograničio-jedan skok moguć na svakih nekoliko sekundi, pošto je to tako nerealno da svaki novajlija mora prvi da umre, a sigurno može da umre i od smeha kad ugleda paradu skakavaca. Na posletku se i on prilključi toj paradi, jer mu nažalost nema druge ^-^.
24. фебруар 2009. у 11:46 am #70511velialУчесникПа наравно да скачем-чучим идем лево десно, али не вреди. Мени у игри на “casatown” пинг варира од 50 до 70 (живо ме занима колики је њихов пинг). Са снајперима момци играју свака им част, али кад ме звекне калашем једним метком са километра (а обојца скачемо) шта рећи.
Јел неко зна колико се у ствари вара на Урбану.24. фебруар 2009. у 1:01 pm #70512kosmiУчесникZnam ja: od 0÷100%, zavisno od trenutka i od servera.
Neću da širim varanja, ali čisto da znaš da na netu postoji peč sa kojim možeš da u milisekundi nanišaniš protivnike bez obzira na vrstu oružja i bez obzira gde se on ili ti nalaziš, drugim rečima dovoljno je samo da ga na trenutak aktiviraš, on sam nanišani, a ti opališ bilo čime i pogađaš ga pod obavezno, uz sve to dok je cheat aktiviran si neranjiv, heh… eto toliko o tome, samo se nadam se da vam nisam ubio volju za igru :p.
24. фебруар 2009. у 3:10 pm #70513pingoУчесник… samo se nadam se da vam nisam ubio volju za igru .
Ma neeeeeee, odeš tamo, ispucaš se jedno pola sata-sat i gotovo >:D
24. фебруар 2009. у 4:15 pm #70514dukenukem_4dУчесникma nisu klinci glupi ,oni odma banuju čim im se neko učini sumnjiv
pa čak i da ne vara na gorepomenut način 😛
O0 😀24. фебруар 2009. у 5:26 pm #70515velialУчесникПа нико није луд да вара стално, само мало, да не боли пуно. Ма нема веже што неко рече важно је испуцати се. 😀 😀 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.