Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Sveznanje.org
- This topic has 34 одговора, 17 гласова, and was last updated 17 years, 5 months раније by
nebjak.
-
АуторЧланци
-
31. јануар 2009. у 10:32 pm #75500
c
УчесникMa ful je bre dizajn, kakva tu dva zeca, tri zeca, cet’ri ljubicice – vazni su ideja i trud ! 🙂 svaka cast!
31. јануар 2009. у 10:35 pm #75501RiSK
УчесникIdeja je odlicna.
Samo za uspeh ovakve stvari su potebni i ljudi da prilazu materijal.
Nadam se da ce zaziveti jer bi stvarno vredelo imati ovakvu kolekciju pisanih radova.31. јануар 2009. у 11:19 pm #75502nebjak
УчесникDa bi radovi pristizali, ipak je portreban nekakav marketing. Ja o tome ne znam puno, trudim se koliko mogu. Svaka pomoc je dobro dosla!!! Da li ce te priloziti rad, ili predloziti nekome drugom da to ucini, izneti ideju ideju, komentar, mozda postaviti link na vasoj web prezentaciji, ili nesto drugo cega ne mogu trenutno da se setim, Tim Projekta Sveznanje (a ja najvise radim 🙂 ) vam je zahvalan.
1. фебруар 2009. у 10:52 am #75503marelli
УчесникOdlicno je, meni se svidja, nasao sam rad o ekplozivima koji je lepo odradjen i taman ce mi posluziti da spremim deo o njima na ispitu, retka je literatura sa ovom tematikom pa je dobro da sam ga nasao!Znam dosta ljudi koje mrzi da pisu seminarske, pa ce im ovodobro doci, dobroje da ima ljudi koji ce da ih kace da bi ovi skidali, he he he ma salim se, inace sve je OK samo napred …
2. фебруар 2009. у 7:47 pm #75504velial
УчесникСвиђа ми се идеја.
Само би било добро да постоје некакве гаранције за те радове који се постављају.
Примера ради да је тај који је писао матурски са њим и матурирао, или да је тај семинарски неко на факсу оценио. Мислим у смислу да људи не напишу свашта па да то ставе на сајт.
Ја оно што прочитам на Њикипедији пет пута проверавам по књигама, откуд знам шта је која будала могла да напише.3. фебруар 2009. у 1:23 am #75505nebjak
УчесникDobro razmisljanje, zaista, ja nisam mnogo razmisljao o tome.
Sa druge strane, razmislio sam malo i za sad nemamo ni jedan rad, koji nije bar na neki nacin ocenjen (pozitivno, naravno) od strucnog lica, profesor, nastavnik, i sl. ili je sam autor “dovoljan autoritet” . U svakom slucaju, hvala ti za ideju.3. фебруар 2009. у 11:31 am #75506BRANKKO
МодераторElem imas i plugin za WP koji omogucuje ocenjivanje clanaka (pa ce onda korisnici sami ocenjivati radove)… moze i sa te strane da se posmatra/resava problematika…
3. фебруар 2009. у 12:01 pm #75507marelli
УчесникЈа оно што прочитам на Њикипедији пет пута проверавам по књигама, откуд знам шта је која будала могла да напише.
Pa kad proveravas po knjigama, sta ce ti wikipedia!
3. фебруар 2009. у 5:18 pm #75508velial
Учесник[quote]Ја оно што прочитам на Њикипедији пет пута проверавам по књигама, откуд знам шта је која будала могла да напише.
Pa kad proveravas po knjigama, sta ce ti wikipedia!
[/quote]За “решавање актуелних светских проблема” уз пиво, за “мање озбиљне” ствари морам ипак да имам неки проверени извор. >:D
21. фебруар 2009. у 11:08 pm #75509nebjak
УчесникDanas je sajt skoro ceo dan bio van funkcije. Hosting kompanija je imala nekih problema, ali je to sada reseno. Izvinjavam se svima, ako ih ima, koji su danas pokusali da otvore sajt.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.