Porenuo sam ovaj projekat relativno skoro (kraj oktobra prosle godine), polako ali sigurno raste i napreduje. Zamolio bih vas da date neki komentar, predlog, kritiku. Svako ko moze da pomogne na bilo koji nacin, dobrodosao je!
Postoji razlika izmedju Wikipedije i Sveznanje.org! Wikipedia je enciklopedija, najprostije receno: daje objasnjenja razlicitih pojmova, dok Sveznanje.org je kolekcija radova (maturskih, seminarskih, diplomskih, naucno-istrazivackih, …).
Ocekivao sam ovakav komentar, mozda na kraju iz teme izvucem F.A.Q. da postavim na sajt
aham header ti je previse sirok a i nema nikakve veze sa temom sajta(predpostavljam da je neki template?),background bi takodje trebao da menjas(barem dodaj neke “strajpove” ako nista),previse je jednostavan u odnosu na ostale delove.To je ono sto mi je na prvi pogled zapalo za oko..
Dizajnom se nisam mnogo bavio, pokupio sam temu sa WP sajta, ucinila mi se lepom, svetlom, pa sam je zato i stavio. Ako neko ima neku temu da predlozi, rado ce mo je razmotriti, ipak ne odlucujem ja sam o svemu.
Sto se tice ideje drago mi je da su prvi komentari pozitivni.