Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Slackware vs Gentoo vs Ubuntu vs zdrav_razum
- This topic has 29 одговора, 13 гласова, and was last updated 19 years, 1 months раније by Doole.
-
АуторЧланци
-
27. октобар 2005. у 5:20 pm #36770LYbУчесник
E, bio je jedan, sto bi rekli “glitch” – update za pine, kome je odjednom u dependancies listi bio cyrus-imapd, a ja koristio drugi imap demon, pa je doslo do sudaranja i nije hteo da odradi pine. Doduse, prestao sam da koristim i pine, a i za webmail sad koristim pop3, tako da nema te gluposti vise.
Verujem da je to vec sredjeno. Secam se kada su imali los ebuild za… za sta ono bese… ne mogu da se setim, trebalo im je celih 90 minuta da isprave gresku, a za to vreme je proslo preko 50 poruka o tome sto na forumu sto na bugzilli.
Loodilo 🙂Sto se teme tice… pa normalno je da se Slack svim srcem brani u TOP temi o slacku 🙂
A i malo offtopicenja razbija monotoniju foruma.27. октобар 2005. у 7:30 pm #36771JMatejaУчесникEvo da još odvučem priču dalje od teme, posle 10 meseci korišćenja Slackware-a prešao sam na UBUNTU. E pa dopada mi se ovaj Ubuntu. Slak je definitivno jabolji Linux i za nekog ko hoće da magistrira znanje Linuxa. Svakako da uvek preporučujem samo Slacka. Ali avaj, dosadilo mi da sve ručno podešavam i nameštam jeste da tako mašina radi najbrže moguće ali..
Tako da sad koristim Ubuntu sve mi radi iz cuga čak i one stvari koje su me mrzele da podešavam na Slacku (auto mount USB diska i CD-a, Mrežni štampač…) i extremno mi se dopada način instalacije na Ubuntu, jeste da je i Slack po tom pitanju lagan ali ovo je pesma.
ITD….27. октобар 2005. у 8:13 pm #36772LimitManУчесникAjde ko ce od moderatora da prekrsti ovu temu u Slackware VS Ubuntu 😀
Ne da verujem, nego i ZNAM da u Ubuntu-u mozhe da se podesi sve ruchno kao i u slacku ali ipak mi je mnogo drazhi slack!
27. октобар 2005. у 9:17 pm #36773mtm76УчесникThat’s it! 🙂
Popac, reži tamo negdje poslije 13. poruke i napravi novu temu Slackware vs Gentoo vs Ubuntu vs zdrav_razum, i premjesti je u opšte diskusije, a može i da bude ljepljiva, pa sve tamo preusmjeravaj 😉A i malo offtopicenja razbija
Ne želim ni da pomislim kakava je to seksualna perverzija. Sram da te bude, možda i djeca ovo čitaju. 😯
27. октобар 2005. у 9:19 pm #36774LYbУчесникJes’ vala… Mudro zboris, svaka ti je poslovica.
Seci, Popac!1. новембар 2005. у 2:00 am #36775_br41n_1n7rUd3r_Учесникhm . . . Slack .VS Gentoo , auu , pa dobro ljudi , mislim , svako ima svoj ukus , a ukusi su razliciti , a o njima nema svrhe raspravljati , ovom se svidja Slack , onom Gentoo . . . tamo-vamo . . . lepo je izneti svoje misljenje o tome koji je ciji favorit , ali prepirati se bas i ne 🙂 kao sto rekoh , ukusi su razliciti , a o njima nema svrhe raspravljati 8)
Meni se licno svidja Slackware , njega i koristim , i ne pomisljam da ga menjam 😆
mtm76 , lepo si ovo uradio sto se tice vodica za Slackware po mom misljenju , dobar je i za neupucene , i za upucene . . . p0z . . . 8)1. новембар 2005. у 2:19 pm #36776popacУчесникOK, a sad možemo da lupamo gluposti koliko nam duša želi…
Save the Gentoo1. новембар 2005. у 5:41 pm #36777SiouxУчесникsamo da kažem da sam pre pola sata ubacio Mandrivu 2006 .
Intel 536ep i već postujem , a saću i da igram recimo Doom3.
Ćao1. новембар 2005. у 7:47 pm #36778LYbУчесникEto, neko se igra, a ja sam najzad uspeo da odradim traffic shaping za p2p.
2. новембар 2005. у 1:54 pm #36779DooleУчесникOd kad imam gentoo lakse se zivi.Update nikad laksi i nijedno mi nije pao prilikom updatea.Nemam nista protiv sackwarea ali gentoo je moj favorit.Kao sto rece Lyb svakom svoje 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.