Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › [REŠENO] Rasprava o temi “Šta sve može na Linuxu…”
- This topic has 25 одговора, 9 гласова, and was last updated 17 years раније by stanko.
-
АуторЧланци
-
18. септембар 2007. у 12:14 pm #9241dejaniumУчесник
sta je l(p)isac hteo da kaze?
18. септембар 2007. у 12:25 pm #62261foxbunnyУчесникA, bre, Dejanium. Vidi temu. “Šta sve može na Linuxu”, ali ne ono uobičajeno, tipa “Vidi kako mi je Desktop sav 3Dtastičan” nego nešto što je zaista extra, da je rađeno na Linuxu…
18. септембар 2007. у 12:35 pm #62262dejaniumУчесникma dobro to, nego bilo je ono “nemojte o tome i tome ali i moze”. malo mi je taj pojam “sledeci nivo” zbunjujuci, pa osim administracija sistema, instaliranje Win softvera, interneta i multimedije, budzenja radnih povrsina za sta se jos linux koristi? :p 😉
u stvari da li si mislio na ” hteo sam da uradim sledece i ovim programom/programima sam uradio to i to i bio/la sam jako srecan/na i ponosan/na na sebe” ?
18. септембар 2007. у 12:39 pm #62263foxbunnyУчесникUpravo tako… Što? Imaš razne stvari koje se mogu odraditi na Linuxu. Ne “sa Linuxom” nego “na Linuxu”.
18. септембар 2007. у 12:44 pm #62264dejaniumУчесник:redface: i mislio sam na “dodatnu opremu” ne na “sasiju”, losa formulacija u predhodnom postu. samo posto trazis extra , visok prag treba da predjemo da bi zadovoljili tvoje standarde foxbunny san :'(
18. септембар 2007. у 12:46 pm #62265foxbunnyУчесникRecimo da je to “extra” subjektivna stvar. Može bilo šta što je vama extra. Ne mora meni. O0
18. септембар 2007. у 2:11 pm #62266LimitManУчесникPa za mene linux je yet another operating system, koji je besplatan stabilan, fleksibilan…. Ne mogu da kazem da ga koristim za nesto extra … Ali znam da ga nisam reinstalirao od trenutka izlaska Slackware 11 (nesto oko godinu dana) i da necu da ga reinstaliram ko zna jos koliko dugo posto nije ni “mrdnuo” od momenta kada sam ga instalirao …
Windows bi do sada morao da reinstaliram vec 10 puta (imam windows instaliran pod Virtual Masinom samo zbog banke i vec koci i ne radi kako treba … WINDOWS KOJI NISAM KORISTIO UKUPNO 3 sata!)18. септембар 2007. у 2:22 pm #62267stankoУчесникUf…
Bilo bi lepo kada bi se neko javio pa nas usmerio na ono sto ce koristiti svima koji pocinju…ili makar tome koji se javi. O018. септембар 2007. у 2:26 pm #62268foxbunnyУчесникOvako, ja cu se javiti veceras kada budem na Linuxu. Posto na Winu nemam sta pametno od stvari koje sam tamo radio. U medjuvremenu, da li mogu da obrisem ove poruke, pa da pocnemo ispocetka?
Izmedju ostalog, razne akrobacije sa skriptingom, profesionalna upotreba Linuxa, grafika, obrada slika, montiranje videa ili zvuka… tako nesto…
18. септембар 2007. у 2:31 pm #62269LYbУчесникJok, bre, nastavljamo u istoj temi. Sto bi brisao?
Ne svidja mi se pristup “Dobro, ovo smo zajebali, daj da krenemo ponovo”. Neka stvari teku svojim tokom. Za kratko vreme neces imati nikoga u svojim temama, posto ljudi nece hteti da pisu stvari koje ce im biti obrisane ukoliko “nije dobro pocelo” 😉 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.