Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Rasparčavanje domaće zajednica
- This topic has 41 одговор, 13 гласова, and was last updated 21 years, 2 months раније by
Off-Topic.
-
АуторЧланци
-
26. мај 2005. у 11:17 am #28508
Анонимни
ГостE stvarno ne znam šta da kažem. Oćemo li da se organizujemo da uradimo nešto zajednički ili ćemo samo ovako da se prepucavamo.
Znas gde mozes da nas nadjes… 😉
26. мај 2005. у 11:38 am #28509kmilos
УчесникJeste li za zurku ???
Evo ideje za zurku:
Posto je Debian Sarge najavljen za (oko) 30. maj, i s obzirom koliko retko Debian izbacuje nova stabilna izdanja 😉 , valjalo bi mozda taj dogadjaj nekako obeleziti 😆 , makar to bilo i okupljanje 5 korisnika u svakom mestu gde ih ima uz pivo/lozu/gusti sok/stagod, sve uz fotografisanje i razmenu i objavu istih naravno 😛
26. мај 2005. у 12:07 pm #28510Off-Topic
УчесникNebi bilo zgoreg da se ljudi privuku, recimo prezentacionim CD-ovima, recimo Debianom, dajte ko ima iso, recimo Live verzije ili kako, pa stvarno i da probamo.
Zurka za svaki novi realise 😉
26. мај 2005. у 1:26 pm #28511Bastard
УчесникMa dobro ajde necu vise dolaziti ovde
27. мај 2005. у 4:15 pm #28512Off-Topic
УчесникPazi sad ovo, jedan moj prijatelj, koji je silom prilika imao neka dokumenta skenirana i na disketi, morao da odradi u nekoj fotokopirnic, odgovor na njegovo pitanje “Mozete li mi ovo prebaciti sa diskete na papir..” “Nemozemo, nemamo legalan sofver za to”
29. мај 2005. у 10:57 am #28513popac
УчесникAjde i to za početak… Još da nadjem par ljudi…
29. мај 2005. у 11:17 am #28514slaks
УчесникPazi sad ovo, jedan moj prijatelj, koji je silom prilika imao neka dokumenta skenirana i na disketi, morao da odradi u nekoj fotokopirnic, odgovor na njegovo pitanje “Mozete li mi ovo prebaciti sa diskete na papir..” “Nemozemo, nemamo legalan sofver za to”
Nije jedini kome se to desilo, izgleda da ih je ova legalizacija baš uplašila
30. мај 2005. у 12:28 pm #28515Анонимни
ГостSto e diskova tice, sarge cu imati cim izadje, pa kome treba…
13. јун 2005. у 5:20 pm #28516lord_NIKON
Учесник[quote]Jeste li za zurku ???
Evo ideje za zurku:
Posto je Debian Sarge najavljen za (oko) 30. maj, i s obzirom koliko retko Debian izbacuje nova stabilna izdanja 😉 , valjalo bi mozda taj dogadjaj nekako obeleziti 😆 , makar to bilo i okupljanje 5 korisnika u svakom mestu gde ih ima uz pivo/lozu/gusti sok/stagod, sve uz fotografisanje i razmenu i objavu istih naravno :P[/quote]
Mi cemo imati novog Debiana za jedno 3-4 dana pa cemo verovatno malo proslaviti. Ako bude slika mozemo se razmeniti
13. јун 2005. у 6:43 pm #28517Off-Topic
УчесникStvarno ljudi evo lepog vremena, a ada bash i nije na kraj sveta, barem za beogradjane, koje na ovom forumu na prste mozesh nabrojati. Pa ako je neko (iko raspolozen da se za sledeci vikend izbleji nege na adi, mozda u SunSetu, Cannabisu itd.) moglo bi da se organizuje i neko zezanje tipa shtiljro ( neko donese pivo, neko meso, neko za uz meso, pa da iskompajliramo neko zezanje), mada znam da ce ovi shtreberi da kukaju kako ne mogu zbog faxa, ali to je samo jedan dan/veche, a sigurno ne moze da shkodi. 😛
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.