Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Prevod
- This topic has 46 odgovora, 9 glasova, and was last updated 19 years, 7 months ranije by
GoranSTX.
-
AutorČlanci
-
28. decembar 2006. u 7:57 pm #50335
GoranSTX
Učesniki ja…
stvarno se pomucim prilikom citanja…
kako li je tek njemu da to napise?Ali, pravo zbori brat pravoslavni…
28. decembar 2006. u 8:44 pm #50336BrokeBody
Učesnikkako li je tek njemu da to napise?
Pa mislim da ga bas olako otkuca i da ga uopste ne otkuca sporo, ali sacekacemo kosmi-ja da na on kaze. 🙂
Pre bih rekao da je “to” on nego da sad tu izmislja nesto, pa mu i nije neki problem da kaze tako nesto, ne samo u ovom postu, vec u svim njegovim postovima. Inace, postovi su mu stvarno dobri.
kosmi? 🙂
29. decembar 2006. u 7:12 am #50337GoranSTX
UčesnikPostovi su mu extra, kao onaj deseterac
http://www.linuxo.net/index.php?option=com_smf&Itemid=70&topic=5811.msg44409#msg44409
LOL
29. decembar 2006. u 10:06 am #50338kosmi
UčesnikVrlo je prosto i jednostavno. Razmišljajte svojom glavom, bez obzira da li ste socijalno
vaspitani i poštujte sebe i svoje poglede na svet, e da bi vas drugi poštovali. Rasprava
radi rasprave ne vodi nikuda, tera ne delovanje, ali samo za sebe i to je u redu. Isto
tako “neznam” šta vam znači termin “kafanska rasprava”, jel´ to ona vrsta razgovora kada
svi pričaju, a niko nikoga ne čuje. Dogovor sa samim sobom je uvek u prvom planu.
Realizacija tako stečenih dogovora zavisi od razumevanja drugih. Neće vam niko u životu
pomoći, ako ne pomognete sami sebi, naterate se na akciju bez prenemaganja, ali samo u
slučaju da ste to shvatili i da to vas pokreće, a i da vam ne smeta, da ste 100%
uključeni i da dajete sve od sebe, zbog sebe i drugih.
Razumem ja vrlo dobro da nas ovde ima svakojakih, sa različitim stilom izražavanja,
probamo nove stvari, živimo svoje živote, kritikujemo, ali isto tako čovek se mora
otvoriti svetu, nikako reći ne detinjstvu samo zarad negacije i želje da se večno bude
mlad.
Znate li šta je najpokvarenije? Kada bih lagao, ne davajući kompletnog sebe, stao ovde,
šatro sve najbolje i rekao dobro jutro inatu, ali može se i to kada bi pokvarenost bila
vrlina. Eto, vidite sad na šta tako nešto liči, evo lažem vas i stajem. Najlakše je biti
bezobrazan, zahteva minornu dozu mozga, bez srca i bez ogledala. To nisam ja, al umem da
budem, to je vrlo lako, kao što je mrtvo slovo na papiru, kao što je “rudnik” ispod zemlje,
kao što su zvezde danju ne vide, kao što neki neće da znaju da je WC na kraju hodnika.
Jel´ vas zanima još nešto?P.S. Pozdravlja vas moja Gnometa Emina.
29. decembar 2006. u 4:33 pm #50339BrokeBody
UčesnikJel´ vas zanima još nešto?
Pa sad 🙂 , ako nemas nista protiv, cime se bavis i sta si zavrsio od skole, a moze i na pm?
Izvini sto ovol’ko zapitkujem, ako je problem, ne moras uopste da odgovaras, samo nemoj da se ljutis ili nesto sl. sto ovoliko pitam?
29. decembar 2006. u 11:36 pm #50340kosmi
UčesnikNemam ništa protiv i ne ljutim se. Zanimanje sam zaboravio početkom prošle godine, a svog krštenog imena ću se valjda setiti u novoj, što i svima vama želim.
P.S. Valjda će ovi u KPZ-u da nam daju po jedno pivo za novogodišnju noć.
30. decembar 2006. u 6:45 am #50341GoranSTX
UčesnikLOL…
nista drugo nisam ni ocekivao.Ako ce biti dobra zuraja u KPZ, da svratimo?
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.