Cisto sumnjam da je ovo konacna verzija.Ima mnogo nedostataka.Evo da krenem sa pozitivnim stvarima.Veoma je jednostavan za upotrebu,pa je za pocetnike moja preporuka,prepoznao mi je skoro sve od hardvera,pa cak i integrisani blutut modul,ali nije prepoznao wlan kartu iako je jedna od najcesce koriscenih.To je prvi minus,drugi je u instaleru,za distribuciju koja zeli da bude najvise od svih user friendly mnogo su ga zakomplikovali,morao sam nekoliko puta da restartujem sistem,a jedva sam ga odgovorio od namere da mi particije koje pripadaju drugom distro-u pripoji sebi i da ih nazove usr,var itd.Sledeca neprijatnost sto mi se desila je posle instalacije opere kada sam pokusao da je startujem cpu je poludeo i sistem se restartovao sam od sebe.Na kraju sta da kazem,celokupna distribucija izgleda veoma dobro za recimo 2008 godinu ali za 2009 nesto mi zastarelo izgleda,valjda su stabilnost stavili ispred drzanja koraka sa novim softverom,mislim taj kde 3.5.10,jedva se i secam kad sam prvi put stavio linux na masinu pre nekoliko godina,bio je taj kde 3… i nesto.
Pa ipak mint 6 i pclinuxos 2009 ce biti moja preporuka za pocetnike od sada.