Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Optički uređaji i situacija u svetu :)
- This topic has 38 одговора, 13 гласова, and was last updated 14 years, 9 months раније by Moneo.
-
АуторЧланци
-
13. април 2010. у 10:06 am #83956АнонимниГост
Taj off-topic bio od koristi, bar meni! :biggrin:
13. април 2010. у 12:24 pm #83957SiouxУчесникJel neko reče Plextor.
LG je bio sjajan neposredno po kupovini Teac-a, i to je trajalo sa cd-rw. Sa dolaskom DVD standarda – ćao…13. април 2010. у 12:42 pm #83958АнонимниГостJel neko reče cenu za tog Plextora! :-
13. април 2010. у 2:15 pm #83959MladenIsakovicУчесникI onda se pitamo sto tehnoloski ne napredujemo mnogo brze kao sto bi mogli.
E pa prijatelju, hteli smo kapitalizam – eto nam ga 😀
U kapitalizmu jedino je bitan profit, sve ostalo je u trećem planu.Elem, ne bih da preteramo, nije baš LG baš toliko loš. Kažem, uzeo sam ga u septembru, nakon što mi je bivši rezač SONY sa liteonovim čipom godinu dana bukvalno y*bo mater.
Novi LG radio je extra par meseci, i onda pre oko mesec-dva odjednom nije hteo da čita neke diskove koje je narezao, a svaki od tih diskova kad stavim u drugi neki uređaj, ili kućni dvd-player – čita se bez problema, samo ON koji ih je narezao neće. Posle tih par diskova, nabavio sam nove, zasad nema problema. I da, radi se o DVD diskovima, CD čita sve živo.
Jedino mi smeta što neke malo izgrebane diskove, koje po komšiluku uređaji uglavnom čitaju, on neće, odyebe me samo tako. Ali u principu – još uvek mi je bolji od bivšeg rezača.A što se tiče TEAC-a – reč da niko nije rekao protiv njih! 🙂
Još uvek se sećam TEAC-ovog 32x čitača na starom Celeronu 366 MHz…. čitao je SVE što mu je bilo ponuđeno, sećam se bio je jedan CD što mi je pokisao napolju i iskrivio se – ja ga rukom ispravim, i ubacim – pročitao ga je iz prve 😀13. април 2010. у 5:57 pm #83960LINUSERУчесникCapitalism: A Love Story (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1232207/
Za downlod cete se snaci.13. април 2010. у 8:32 pm #83961GoranSTXУчесникUpravo sam ogledao, Odličan, ali ja sam ipak pristrasan pošto generalno gotivim Mura. A i sam film mi je potvrdio ono što sam odavno znao, nije zlato sve što sija. Kapitalizam koji vlada u AmeriKi, korporativni ili imperijalni (kako ga je, čini mi se, drug Lenjin nazvao i potom predvideo njegovu brzu propast) svakako je poprilično šupalj i bezdušan sistem, ali kao i svaka ekonomska paradigma do sada koja nije uspela da napravi prihvatljivu ravnotežnu situaciju i ova će morati da se menja. Naša je sreća što taj tip kapitalizma nije i neće doći do nas, naša je nesreća što kod nas nema kapitalizma, kod nas je još uvek hajdučka ekonomija…
13. април 2010. у 9:06 pm #83962zokypokyУчесникKapitalizam je na ivici ponora. Socijalizam je otišao korak dalje…
13. април 2010. у 9:15 pm #83963АнонимниГостA gde se tu pozicionirao komunizam? Kina, Vijetnam – propadoše načisto! 😉
13. април 2010. у 9:34 pm #83964MladenIsakovicУчесникNigde, socijalizam je trebao biti prelaz u komunizam, put u njega.
Međutim, socijalizam je puk’o, tako da se do komunizma nikad nije stiglo 🙂
Možda Venus project jednom zaživi, ko zna…. 🙂13. април 2010. у 9:47 pm #83965АнонимниГостA možda će i kibuci (kibbutz ) da se prošire po svetu…. :biggrin:
Toliko smo skrenuli s’puta ( teme ) da ćemo ćemo dotičnom Igelle-u da priđemo sa druge, neosvetljene strane!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.