Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›off topic – devojke1
- This topic has 358 odgovora, 37 glasova, and was last updated 14 years, 8 months ranije by
BRANKKO.
-
AutorČlanci
-
16. decembra 2003. u 1:16 am #14762
ZivicAleksandar
UčesnikA jos i kad, ako krenes da se razmeces njime, pardon njome, prosto i zaboravish da oko tebe ima neceg drugog, do samo onog CRT oko sto jedino kad bi moglo da uziva u lepoti, i iz nutra a i u onome ko uziva u lepoti onog iznutra.
Jos samo kad bi Devojke pakovali u tar.gz, pa lepo ./instal, i mozes da uzivas u kernelu sa modulom neke za tebe idealne devojke, pa jos ako mozes da je do-konfigurses.
Skoro ko prava, i nema glava da te boli, niti moze da dohvati cvicagle, niti je ti mozes “slucajno” zapostaviti, a kamoli povrediti, samo halt i mozes da na miru legnes u keret, opet se probudis sam, i opet isto, power on, Lilo pa sta bilo.Ala kenjam. 😳
16. decembra 2003. u 8:19 am #14763unknown
UčesnikZa dev/hda1 ni nema ništa zdravijeg od Linuxa.:)
@unknown
A gaborke nikako nisu..poznajem puno cura koje vole kompjutere, neke od njih i zaludjenici u Linux, i ako ja dobro vidim ni jedna se ne može podvesti pod to “gaborke”…naprotiv!!!Ja zivim u manjem gradu u kojem se devojke neinteresuju za racunare (ne racunam devojke koje malo surfuje malo kuckaju). Ako sam i upoznao to su bile sve starije i ne bas lepe.
Ali ako su tvoj iskustva suprotna, mogao bi da me upoznas sa nekom od njih. 🙂
16. decembra 2003. u 8:52 am #14764Nightweaver
UčesnikNe znam da li ti i ja delimo isto mišljenje po pitanju lepih cura..:)))
16. decembra 2003. u 9:25 am #14765nVideo
UčesnikBravo matori! 😈
16. decembra 2003. u 10:50 pm #14766Anonimni
Goste da je sreće da linux utiče na lepotu, pa imam dva po neki pot i tri različita linuxa na mašini pa do sad bih bio Apolon,ali ništa
Pa, ne pomaze bas u 100% slucajeva 😉
Jos samo kad bi Devojke pakovali u tar.gz, pa lepo ./instal, i mozes da uzivas u kernelu sa modulom neke za tebe idealne devojke, pa jos ako mozes da je do-konfigurses.
A zamisli da jos mozes i da bootujes sa cd-a
17. decembra 2003. u 1:06 am #14767ZivicAleksandar
UčesnikJos elegantnije sa USB flash-a, kad ti zatreba samo ga gurnesh, nema sanse da je ogrebes, a samo ga isformatizujesh i nema sanse da se procuje ko je kome dao korpu.
17. decembra 2003. u 3:26 pm #14768ZeKo
UčesnikLjudi uozbilji te se ❗ Ovde vecina verovatno ima preko 18, a razgovor je stvarno kao da smo skoro napunili 13!!!
Hajde malo da se vratimo na temu…
Sta stvarno zeli te od devojke???Moja glavna potreba je da me devojka razume, jel stvarno sam specifican(uostalom svi mi ovde)…Sve moje veze neuspevaju iz razloga nerazumevanja, ja sam suvise cudan ❗ ❓
E sad dolazimo do onog dela, u cemu je problem, da li da se ja prilagodim i izgubim indetitet ili da trazim neku koja ce me razumeti???Ja sam izabrao ovo drugo, zato trenutno nemam devojku…Kakvi su vasi(zreli) pogledi na ovu temu….
17. decembra 2003. u 4:44 pm #14769Anonimni
GostLjudi uozbilji te se Ovde vecina verovatno ima preko 18, a razgovor je stvarno kao da smo skoro napunili 13!!!
Hajde malo da se vratimo na temu…Ne seri bre, salimo se i to je sve!
Moja glavna potreba je da me devojka razume, jel stvarno sam specifican(uostalom svi mi ovde)…Sve moje veze neuspevaju iz razloga nerazumevanja, ja sam suvise cudan
Egoista. Devjkama treba neko ko ce da ih saslusa a ne da stalno prica o sebi
E sad dolazimo do onog dela, u cemu je problem, da li da se ja prilagodim i izgubim indetitet ili da trazim neku koja ce me razumeti???
Pitanje je mozes li se razumeti
😉
17. decembra 2003. u 5:40 pm #14770ZivicAleksandar
UčesnikMislim da je u pitanju ipak kompromis, nema one prave ako sami nismo u stanju da je prihvatimo onakvu kakva jeste, a vazi i ornatno.
Samo kako to kad smo svi specificni i verovatno dajemo sebi preveliku vaznost, neki vise svojim osecanjima, a neki samo svojim osecanjima, ako su ona u pitanju, a ako nisu onda je ovo Off All Topic’s on the Earth.
Sto se tiche neozbiljnosti:
Kad si se osecao bolje sada ili kada si imao 13.17. decembra 2003. u 7:05 pm #14771Nightweaver
UčesnikSa 13 sam se osecao prelepo..!!!:))
Sviđa mi se stav oko kompromisa…sve je u uzajamnom davanju i uzimanju…ne moze samo jedno! -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.