Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 16 years раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
25. август 2007. у 1:09 pm #15012BrokeBodyУчесник
[quote=”Urke MMI”]
Fuuuuj! Pa ti još ideš u bioskop?! 😀Pa mozda nije cuo za torente. Mislim, zasto bi inace isao u bioskop, narocito za Simpsonove?
[/quote]Ermm… Simpsonove sam nabavio pre nedelju dana, ali sam prvo cekao da se pojave u bioskopu i da ih prvi put odgledam tamo. :p
Kada u 21. veku *naucis da uzivas u komforu koji pruza operativni sistem Windows, onda ces razumeti ovo za gledanje pojedinih filmova, prvo u bioskopu, pa posle i kod kuce, iako si ih nabavio odavno.
Zbog devojke? Ma ne… 😉
Pa dobro, cesto se uzme u obzir, pa makar isao da gledam i Transformerse. ::) 😀
*Linux je moj licni izbor, ali nisam subjektivan.
25. август 2007. у 5:38 pm #15013marelliУчесникNe mora torrent moze i http://www.forumw.org! :biggrin:
25. август 2007. у 7:02 pm #15014foxbunnyУчесникKada u 21. veku *naucis da uzivas u komforu koji pruza operativni sistem Windows, onda ces razumeti ovo za gledanje pojedinih filmova, prvo u bioskopu, pa posle i kod kuce, iako si ih nabavio odavno. [img]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif[/img]
Sta? U 21. veku moras prvo u bioskop? Sucks. Tako mi je drago sto mogu da skinem torent, manem toljagom i pustim ga. Na tom “Windows” kako ga zoves, izgleda moras da cekas pre nego sto izadje u bioskopima da bi pustio skinuti film.
25. август 2007. у 7:22 pm #15015marelliУчесникNa tom “Windows” kako ga zoves, izgleda moras da cekas pre nego sto izadje u bioskopima da bi pustio skinuti film.
Hahahahahahahahahahahahaha! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 fak hahahahhahahahahahahahahahaha
O0
25. август 2007. у 7:31 pm #15016BrokeBodyУчесник[quote=”BrokeBody”]
Kada u 21. veku *naucis da uzivas u komforu koji pruza operativni sistem Windows, onda ces razumeti ovo za gledanje pojedinih filmova, prvo u bioskopu, pa posle i kod kuce, iako si ih nabavio odavno. [img]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif[/img][size=60]*Linux je moj licni izbor, ali nisam subjektivan.[/size]
Tako mi je drago sto mogu da skinem torent, manem toljagom i pustim ga.
[/quote]I meni je drago sto mogu da skinem torrent, manem toljagom i pustim ga. Ali neke filmove bih ipak prvo odgledao u bioskopu.
Na tom “Windows” kako ga zoves,
Sta sad, nikad nisi cuo za Windows? 🙂
…
izgleda moras da cekas pre nego sto izadje u bioskopima da bi pustio skinuti film.
Sta? U 21. veku moras prvo u bioskop? Sucks.
Bane, cemu ovako glupi trollovi? 🙂 Ne bih bas rekao da si sve ovo shvatio tako kako si napisao, inace bih rekao da si glup (kao sto nisi). 😉
25. август 2007. у 8:12 pm #15017foxbunnyУчесникKada u 21. veku *naucis da uzivas u komforu koji pruza operativni sistem Windows, onda ces razumeti ovo za gledanje pojedinih filmova, prvo u bioskopu, pa posle i kod kuce, iako si ih nabavio odavno.
Um, tako si rekao. Znaci:
Komfor na “Windowsu” = gledanje odavno skinutih filmova POSLE gledanja bioskopskih projekcija
Ili mozda:
Da bi gledao skinute filmove posle bioskopskih projekcija, nauci da uzivas u “Windwosu”?
Ah, svhatio sam.
“Windows” je bioskop u Kragujevcu. (“Tonight on our blue screen, whe show you ‘Simpsons – the movie’!”)
Sta sad, nikad nisi cuo za Windows? 🙂
Mislim da nisam. Cini mi se da je bukvalni prevod tog izraza “prozori”, ali nisam siguran u kom kontekstu. Razbijanje prozora? Otvaranje prozora? Pranje prozora? 😉
25. август 2007. у 8:23 pm #15018BrokeBodyУчесник[quote=”BrokeBody”]
Kada u 21. veku *naucis da uzivas u komforu koji pruza operativni sistem Windows, onda ces razumeti ovo za gledanje pojedinih filmova, prvo u bioskopu, pa posle i kod kuce, iako si ih nabavio odavno.Um, tako si rekao.
[/quote]Zaboravio si da citiras najvazniji deo te poruke, ali nije u frci, citiracu ga ja umesto tebe. 😉
[img]http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif[/img]
Nadao sam se da ce taj smajli na kraju poruke da bude dovoljno jasan? Kao na primer… Da sam mozda trollovao, i da nisam mislio bukvalno?
Izgleda da stvarno imam neki nezgodan problem da objasnim ljudima neke jednostavne stvari, te kasnije moram naknadno da objasnjavam. :-
U tom slucaju, verujete li vi vasem frizidercicu, da nije mislio ozbiljno ono sto je napisao? :puppyface:
25. август 2007. у 10:12 pm #15019foxbunnyУчесникMission accomplished. >:D
Broke, naseo si na troll.
25. август 2007. у 10:22 pm #15020BrokeBodyУчесникMission accomplished. >:D
Broke, naseo si na troll.
Lisac, nisi vise kul! ::)
Ja kad trollujem obavezno ostavljam smajlije, a ti ga bas zakuvao. :p
EDIT:
To je jos 30mg zeludacne kiseline! >:D Znas li ti kol’ko kosta Control, koji ponekad pijem! >:D
EDIT 2:
Tako se trolluje ::)
26. август 2007. у 7:58 am #15021GoranSTXУчесникI sada kad ste zavrsili, BB moze da nam kaze zasto je vaskrsao 2god staru temu? Da bi spamovali i trollovali? Pa za to je mogao i novu da otvori 🙂 Ovde ste o svemu pricali osim o devojkama…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.