Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 15 years, 11 months раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
26. јануар 2004. у 9:59 pm #14982ZivicAleksandarУчесник
A ti mi samo nemoj reći da i ti ne nosiš masku, iskreno ni ja nevolim maske, ali kao da je poenta baš u razotkrivanju toga što ona skriva, ne očekuješ valjda, a verujem da ni sam nisi u fazonu da sve odmah isfuraš na videlo, nije prirodno.
A to da je kompleksašica, to stoji, ali šta drugo očekuješ od takvog jednog fluida, koji se još uvek nije ni pošteno zagrejao u životu, a komoli i još kondenzovao, to stvorenje još uvek zvanično ne postoji, suviše je nestvarna, da nekažem klinka.
@nVideo
Nema šanse, moram i sutra na posao, menjam koleginicu s….
nego pikaj ti u Voodoo da se vidiš smalom čupavom.26. јануар 2004. у 9:59 pm #14983ZivicAleksandarУчесникA ti mi samo nemoj reći da i ti ne nosiš masku, iskreno ni ja nevolim maske, ali kao da je poenta baš u razotkrivanju toga što ona skriva, ne očekuješ valjda, a verujem da ni sam nisi u fazonu da sve odmah isfuraš na videlo, nije prirodno.
A to da je kompleksašica, to stoji, ali šta drugo očekuješ od takvog jednog fluida, koji se još uvek nije ni pošteno zagrejao u životu, a komoli i još kondenzovao, to stvorenje još uvek zvanično ne postoji, suviše je nestvarna, da nekažem klinka.
@nVideo
Nema šanse, moram i sutra na posao, menjam koleginicu s….
nego pikaj ti u Voodoo da se vidiš smalom čupavom.29. јануар 2004. у 5:03 am #14984ZeKoУчесникMa jednostavno je neću bre, kreten je 👿
A nekažem ništa za te maske, svi ih mi manje više nosimo, ali problem je kada ta maska uopšte neliči na ono što je ispod(čitaj mala je pozreka HARD CORE POZERKA) na takvu masku sam mislio!!Šta bre ima što vas nema????
29. јануар 2004. у 12:32 pm #14985nVideoУчесникevo nas!!! Oćeš sutra u neko zezanje? Nema ni male dosadne ni male čupave sutra nema nikog… U ostalom ne moramo u kst???
29. јануар 2004. у 2:57 pm #14986ZeKoУчесникČućemo se zvaću te večeras…
29. јануар 2004. у 5:03 pm #14987nVideoУчесникAj cimni me na mob pa cu ti se javim.
30. јануар 2004. у 2:59 am #14988nVideoУчесник@ZeKo
Ide sutra i živke sa nama a ti u subotu samnom ne mogu celo veče da budem sa decom!?2. фебруар 2004. у 9:53 pm #14989salleУчесник…miris nove knjige… miris nove piCHeke…u cemu je razlika???!;)
3. фебруар 2004. у 3:20 pm #14990ZivicAleksandarУчесникJesi li probao sa knjigom da uradis ono sto radis sa piCh…
Najvise sto mozes je da obelezis stranu do koje si stigo, al su slova posle toga malko necitljiva, a moze se desiti i da knjigu od 100 listova “skratis” na 50.
4. фебруар 2004. у 5:23 pm #14991salleУчесникma moze sta ‘oces:)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.