Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › off topic – devojke1
- This topic has 358 одговора, 37 гласова, and was last updated 17 years, 11 months раније by
BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
24. децембар 2003. у 3:23 pm #14822
ZeKo
УчесникSamo da je vidim…ponovo… bice gotova nadam se…kidisacu ko terijer… 😉
Samo da nedobijem korpu da nebude, pa mi smo drugari pa da ostanemo na tome tako je najbolje, to kada bi mi se desilo poludeo bih 😡No hajde bre ljudi da trazimo od tome da nam otvori prostor za ciberclub, hajde ko je za???
24. децембар 2003. у 5:07 pm #14823ZivicAleksandar
УчесникA ko nije ???????????????????????????????????????????????????????
👿 👿24. децембар 2003. у 5:11 pm #14824popeye
Главни мајсторDobrodosli u “Pricaonicu”. 8)
24. децембар 2003. у 5:59 pm #14825nVideo
Учесник@ZivicAleksandar ali samo za njega posto covek ne zna a na prethodnoj stranici je trazio specialno od mene da mu objasnim:
Gnu je skracenica za: (gnu nije unix)
Neznam kako da ti to laicki objasnim ali mislim da ces razumeti:
Gnu je emulator Unix-a sa otvorenim kodom a pritom je besplatan
Jednistavnije receno Gnu je besplatan unix sa otvorenim kodom
ili program slican unix-u……………………………..
Koristis ga a nisi svestan toga, linux radi pod sistemom zvanim gnu
a to sto vidis na ekranu te ikonice i ti prozori to je samo maska,
to je xwindows…………….
Kao sto budjavi win98 radi pod dosom…………………..
A usput jel ti burazer obriso prasinu i pokupio paucinu???
@all
Ja se svima izvinjavam sto o ovako glupim stvarima pisem ovde ali
covek nezna sta je GNU! Takodje se izvinjavam ako sam negde pogresio! Ako neko zna detaljniji opis (kako bi lakse ukapiro) neka mu pise na mail.24. децембар 2003. у 7:10 pm #14826tomaja
Главни мајсторPrihvatam sve predloge !
Daj samo recite sta tacno zelite i napravicemo 😉linux4life
24. децембар 2003. у 11:33 pm #14827nVideo
УчесникPrvo magazin ako je neko jos uvek zainteresovan za njega!!! jos nismo ni prvi broj izbacili a vec imamo ideje o cyber klubu 😮 !!! Ti tomo samo nadj nekog kome pare padaju sa neba a mi ce mo ih lako potrositi. Napravicemo linux magazin, mandrake magazin, suse magazin, redhat magazin i jos magzina! a onda ce mo da otvorimo jedan cyber klub a onda jos jedan cyber klub…………………….
25. децембар 2003. у 12:15 am #14828ZeKo
УчесникMa dobili smo šta smo hteli 😉
Evo ga naš CiberClub, sada konačno da pričamo o čemu god hoćemo…
Ma magazina će biti nVideo šta se cimaš???25. децембар 2003. у 7:17 am #14829ZivicAleksandar
УчесникKad je magazin u pitanju, znate li mozda za neki fanzin ili uopste magazin SubCultur tipa, a da nije prepisivacka skola, mozda moze za pocetak par stranica o Linux kulturi da se promuva kroz takav casopis, pa da se vidi kakav odziv uopste ima, mora se ici na mala vrata, posle ce mozda moci
da se iscima nesto vece, na kraju krajeva tu je i .net, pa neka za pocetak (nekih 100njak brojeva zazivi kao Ezin) posle moze da se proba nesto ozbiljno.
Jos jedna stvar redakcija mora da postoji i fizicki, kao lokacija gde ce ljudi razmenjivti idejeoci u oci, ovako online je malko sterilno, za se neslazete (tesko da je sterilno, mreza je puna virusa)
@nVideo, hvala na ubrzanom tecaju iz terminologije, nego kako ti se svidja Vektor na onoj kecini, i nemoze CD da bude Prim.Master, gde lilo da mu postavim, ovako sad radi, samo sto nece da se buta CD-a.
@Tomaja, postavi ovaj topic pod poseban ogranak ili sta vec, pa da se zove nekako…….KAKO?????????25. децембар 2003. у 12:37 pm #14830ZeKo
УчесникLjudi, sada cu da je startujem!!!Treba da se pojavi na pauzi…Drzte mi palceve…
25. децембар 2003. у 2:13 pm #14831ZivicAleksandar
Учесник❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.