Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › Odg: Ratel i BIA uvode kontrolu korisnika internet usluga
- This topic has 59 odgovora, 22 glasa, and was last updated 17 years, 5 months ranije by
Demon.
-
AutorČlanci
-
29. jul 2008. u 11:51 am #71416
Nightweaver
UčesnikAko ovo proteraju imacemo ozbiljno poskupljenje neta.
A malo se kaci i nas Ustav i preporuke EU, tako da ovo bas nece proci u predlozenom obliku, vec ce morati da pretrpi neke izmen.Ovo je proslo i stupilo na snagu pre nekih 10-ak dana. Niti drzava niti EU nece nista uraditi zbog ovoga jer se u zemljama EU rade slicne ili gadnije stvari.:) Ovde se niko sem desetine Internet korisnika nece buniti i to je to. Ostatak narod ima preca posla te je klima odlicna da se progura sve zivo… a ako znamo da je informaticko obrazovanje prosecnog Srbina za plakanja onda bi valjalo da budemo srecni sto jos uvek ne postoji lista sajtova koji se iz Srbije mogu videti dok bi sve ostalo bilo na crnoj listi. :biggrin:
30. jul 2008. u 8:17 am #71417Red_Zmaja
UčesnikI šta sad oćemo da kukamo ili da preduzimamo nešto? Neki skup protest, pošto su sad protesti popularni… Što se mene tiče, ako ne nađem adekvatnu zaštitu za enkriptovanje podataka, koje razmenjujem, lepo ću spakujem antenu i doviđenja… A mene lično sve ovo ne tangira pošto koristim net od provajdera iz Republike Srpske a kod njih nema još tog zakona… Ali ne bih da sedim i da čekam… Čipovane lične karte, logovanje aktivnosti na netu šta je sledeće….
30. jul 2008. u 8:40 am #71418miodragz
UčesnikPa dobro licnu kartu sad mozes da biras bez cipa a ovi nasi izgleda da su citali Dzordza Orvela ???
30. jul 2008. u 8:48 am #71419Red_Zmaja
UčesnikMožeš dok ne donesu zakon da i to MORAŠ da uzmeš…. Kako mrzim taj glagol morati….
30. jul 2008. u 8:50 am #71420madcama
UčesnikSledece je nesto ovako.
30. jul 2008. u 9:06 am #71421Red_Zmaja
UčesnikBaš sad skidam…. Mada sam gledao nešto na ovu foru…
30. jul 2008. u 12:58 pm #71422atomic
Učesnik30. jul 2008. u 5:42 pm #71423Chex
Učesnik[url=http://www.spc.yu/sr/povodom_ratelovog_pravilnika_tehnickih_uslova_za_elektronski_nadzor_internet_komunikacija]http://www.spc.yu/sr/povodom_ratelovog_pravilnika_tehnickih_uslova_za_elektronski_nadzor_internet_komunikacija[/url]
Puklo?
30. jul 2008. u 7:39 pm #71424miodragz
UčesnikRadi
30. jul 2008. u 8:51 pm #71425burga
UčesnikStari vic, iz zemlje gde su i ovakve vesti stare:
Ahmed, stari emigrant iz Irana još iz doba Reze Pahlavija (svrgnutoga šaha, za mlađi naraštaj), piše mejl sinu Musi koji je u Francuskoj na dokoratu:
„Dragi sine, evo danas gledam obu našu baštu, pa me sve neka tuga uhvatila. Posadio bih krompir, ali ne mogu, ja sam već star, a tebe nema svom starom ocu preriljaš baštu…“Musa odgovara:
„Dragi oče, da ti nije palo na pamet da riljaš po bašti, tamo sam sakrio ONO.“Ne prođe ni pola sata, kad stižu FBI, CIA, SVAT, i družina i pretraže čitavo dvorište. Nakon još nekih sat vremena, stiže Ahmedu novi mejl
„Dragi oče, verujem da ti je do sada bašta temeljno izriljana. To je najviše što sam za tebe mogao da učinim odavde. Voli te tvoj sin Musa“. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.