Ako ima onih koji hoće da po specifikacijama napišu program/vidžet za neki Linuks DE, ili da portuju kod na Javu (telefonsku), sad je pravo vreme da dignu dva prsta.
Aj`mo na posao da programirate, neki ćete da programirate, a neki ćemo da kopiramo!
(Znate ono iz Crnog Gruje: “Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!”)
Aj`mo na posao da programirate, neki ćete da programirate, a neki ćemo da kopiramo!
(Znate ono iz Crnog Gruje: “Idemo u rat da se bijete. Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo!”)
Jel to na racun toga sto sam pitao gde moze da se skine/pogleda kod? :p
Ma ne samo na tvoj, nego i na moj račun.
Žareta znam, moj Knjaževčanin i mogao bih da mu pomognem oko ovoga, ali nemam vremena, dosta sam zauzet u firmi. Nadam se da će da mi oprosti.
@zchira
Ovo je šala, nemoj da se nađeš uvređen, niti bilo ko, ko nije u stanju da mu pomogne, među kojima si i ti možda. Ali znam da ima puno ljudi koji mogu, ali mu ne pomažu, pa šta ćeš. Barem možemo da se našalimo na svoj račun…
Nego poenta openSource-a je u tome da se znanje deli.
Ja sam hteo da pomognem, ali dok sam se reshio vidim da je vec uradjena android verzija :angel:
Pa kad je vec uradjena , htedoh da vidim source… cisto iz znatizelje.
Sto se mene tice, ja sam moje ‘delo‘ stavio na raspolaganje zajednici 🙂
Poslednjih par dana imam problem sa serverom, a tehnička podrška je izbacila drugu reč („podrška“) iz svog naziva. Ergo, aplikacija bez servera trenutno ne radi.
Bilo kako bilo, gde ja mogu da metnem izvorni kod, sourceforge.net ili code.google.com?