Почетак › Форуми › Линуксо као НВО (Удружење грађана) › Odg: GiGa LiGa
- This topic has 179 одговора, 18 гласова, and was last updated 18 years, 10 months раније by
GoranSTX.
-
АуторЧланци
-
14. август 2007. у 1:29 am #58186
psy_unix
Учесникhehehehe , a ja odmah pivnica , O0 😉 😀
Ajde , jos bolje rostilj , ali da se ne razvuce ovo na 44 strane .
Deluje mi kao da sam jedini koji to zeli .14. август 2007. у 7:33 am #58187GoranSTX
УчесникNisi…
Samo je meni vise smor da svaki treci post bude moj u kome cimam sve ostale…Eto, kad sam se vec javio, sta mislite o drugoj polovini septembra kao okviru za okupljanje?
14. август 2007. у 10:27 am #58188foxbunny
УчесникThis message is a keep-alive signal. Please ignore its contents. It is here just to keep this thread going.
Ja ti dadoh licencu, a ti ne koristis. :biggrin:
Mislim da je nerealno da se skupi vise od tuce ljudi. Barem sudeci po odzivu. A sto mi ne bismo otisli (ovi sto su se vec prijavili) pa da obelezimo to kao zvanicni predstavnici Linuxo? :p
Jbga, dok se svi skupimo, procice me volja koliko se kilavi. >:D Salim se, nece me proci volja. Ali ono, aj to da organizujemo sto pre. Imam jos jedan predlog. To jest, ako ljudi misle da je zecetina na kosutnjaku pomalo overkill, onda mozemo lepo da odemo i u neku kafanicu gde ima lepo da se jede i pije. Nije ni to lose… mada, rostilj je rostilj.
BTW, ja bih zaista zeleo da to bude pocetak septembra, jerbo sam tada na odmoru pa mi najvise odgovara.
14. август 2007. у 10:35 am #58189tomaja
Главни мајсторMeni takođe odgovara početak septembra jer se bojim da ću da odem u neki pi*kovac na teren pa će mi biti teško da dođem. Ali, ajde da vidimo kad ostalimo odgovara, možda je nekima svejedno ako su u BGDu.
linux4life
14. август 2007. у 10:44 am #58190dejanium
Учесникja nisam u bg prvih 16 dana septembra.
14. август 2007. у 11:12 am #58191foxbunny
Учесникja nisam u bg prvih 16 dana septembra.
Poslednja nedelja avgusta?
Je l’ moze ovaj kalendar da se iskoristi da svi zainteresovani odrede datume kad mogu, pa da vidimo kad se uklapamo? Ili da se privremeno postavi neki takav kalendar?
14. август 2007. у 11:36 am #58192dejanium
Учесникmada, mislim da cu biti tu vec 15tog septembra. vidim da ljudima vise odgovara druga polovina septembra, pa da vidimo.
14. август 2007. у 11:44 am #58193foxbunny
УчесникEvo da se oma izjasnim:
Tomaja: prva polovina septembra
Fox: 27. avgusta (pon) – 16. septembra (ned)
Broke: 24. ili 27. avgusta pa onda kraj septembra
Dejanium: posle 15. septembra??? Nesto se ovde ne uklapamo…
Tad sam najslobodniji, a verujem i najraspolozeniji za okupljanje. Mogu i pre i posle toga, ali ono, vise mi odgovara naznaceni period.
14. август 2007. у 12:30 pm #58194BrokeBody
Учесник24. ili 27. avgusta dolazim u BG da platim školarinu. Posle toga dolazim poslednje nedelje septembra i ostajem do kraja četvrtog semestra, odnosno do jula.
14. август 2007. у 9:01 pm #58195GoranSTX
УчесникUf… bice gadno uklopiti sve rasporede.
Meni odgovara druga polovina septembra (kao sto sam i predlozio) i to neki od zadnja dva vikenda.
Ako uzmemo u razmatranje i neku od varijanti sastanka u nekom zatvorenom prostoru (uz ice i pice, naravno) mozemo prolongirati datum i za oktobar. Ukoliko se pak odlucimo za rostilj na otvorenom mislim da nam je jedna od poslednjih prilika – kraj septembra.Ajde neka se jave i ostali sa svojim predlozima datuma da vidimo kuda vuce vecina…
-
АуторЧланци
Форум ‘Линуксо као НВО (Удружење грађана)’ је закључан за нове теме и одговоре.