Početak›Форуми›Linukso kao NVO (Udruženje građana)›Odg: GiGa LiGa
- This topic has 179 odgovora, 18 glasova, and was last updated 16 years, 2 months ranije by
GoranSTX.
-
AutorČlanci
-
28. jula 2007. u 5:17 pm #8905
GoranSTX
UčesnikDa ne bih spamovao temu u kojoj su cestitke povodom 50.000-ite poruke na forumu, a u kojoj se pomenula nova LiGa, predlazem da ovde obavimo dogovore i pripreme.
Ajde da uhvatimo ovaj period povecane aktivnosti na forumu i dogovorimo se za sledece okupljanje clanova linuxo foruma i NVO linuxo.
Moj predlog je da ovaj put organizujemo malo vece okupljanje, u smislu vise ljudi i duze vreme. Zasto? Pa, pretpostavljam da ima clanova koji bi dosli i na neku od prethodnih LiGa, ali su malo dalje od BG-a pa im se bas i ne isplati da putuju zarad par piva i dva sata price.
Stoga, ‘ajte da organizujemo jedno citavo popodne sa rostiljem i druzenjem zbog koga bi i drugi clanovi imali volje da dodju do prestonice.
Pre svega, ocekujem da odziv bude dovoljan i da se pojave ljudi koji se dobro znaju on-line i to druzenje prenesu u neku prirodu, uz dim cevapa i ‘ladno zidarsko.
Za pocetak da vidimo koliko ima zainteresovanih, a zatim cemo i prodiskutovati o detaljima skupa (vreme, mesto, organizacija…)
Are you for yes or you are for yes? 🙂
28. jula 2007. u 5:55 pm #58127foxbunny
UčesnikMoze! O0
29. jula 2007. u 2:24 pm #58128GoranSTX
UčesnikLjudi, ako ovako nastavite da se prijavljujete oboricete server…
Dobro, za sada “ZecKojiJeLisica” i moja malenkost rostiljaju na Kosutnjaku…
Jos neko?
29. jula 2007. u 4:03 pm #58129foxbunny
Učesnikrostiljaju na Kosutnjaku…
Sta?! Kosutnjak?! Onda necu ni ja. Hehhe, salim se. :biggrin:
29. jula 2007. u 4:46 pm #58130GoranSTX
UčesnikKosutnjak ili gde vec beogradjani rostiljaju… Izbor lokacije ostavljam lokalcima.
29. jula 2007. u 7:35 pm #58131Neky
Učesnikja sam unutra.
30. jula 2007. u 7:09 pm #58132LimitMan
UčesnikA sta rostiljate na kosutnjaku? kosute? 😀
30. jula 2007. u 7:50 pm #58133GoranSTX
UčesnikKosute, veverice, lutalice… stagod… samo piva da ima 🙂
Nego, LimitMan, nisi rekao jesi li za protiv ili protiv za?Rekao sam vec da lokacija nije bitna i da treba prvo da vidimo koliko nas je, a posle cemo videti gde i kako…
30. jula 2007. u 9:48 pm #58134LYb
UčesnikAj’ moze, ali ‘bes rostilj, meni je lekar rekao samo tecnosti, sto vise tecnosti, dakle meni pivo.
Rostilj bi bio fin, ali je cimanje da se organizuje (te skupi pare, te ovo te ono, te kupi meso, e a zasto nema ovo…). Naravno, ako neko ima dobru volju i iskustvo u organizovanju istog – sto da ne.
Uvek moze da se organizuje da se klopa i pije i u nekoj kafani.
31. jula 2007. u 10:10 am #58135foxbunny
UčesnikUvek moze da se organizuje da se klopa i pije i u nekoj kafani.
E, to je vec mnogo realnije. Do sada smo uvek na pivo isli, a sad bi mogli tu i neku klopu da ubacimo. Samo, ono, i tu treba skupiti pare.
-
AutorČlanci
Forum ‘Linukso kao NVO (Udruženje građana)’ je zaključan za nove teme i odgovore.