Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Ode ja na vindozu… (beše: Došlo vreme da se opraštamo)
- This topic has 85 одговора, 31 глас, and was last updated 16 years, 9 months раније by LYb.
-
АуторЧланци
-
18. децембар 2007. у 9:01 pm #66014BrokeBodyУчесник
Vreme ti je da menjas posao, samo nemoj sistem. 🙂
18. децембар 2007. у 9:27 pm #66015psy_unixУчесникTako je BrokeBody i sta je sa izgledom forum-a Tomo ? Meni je ovako , u cemu je problem
18. децембар 2007. у 9:54 pm #66016AndersenУчесникPoranio si sa pozdravom,i ja mislim da ces se vratiti,sad cu ja da poranim pa da kazem welcome back 😉
@psy
i kod mene je tako 🙂18. децембар 2007. у 10:09 pm #66017slipУчесникPuno srece sa XP-om. Trebace ti! Takodje hvala za gomile saveta i postova koje si ovde napravio. Hvala ti za to shto odlazish jer si nashao neshto bolje a to zelim svakome. Ja sam progledao uz Linux a nadam se da cesh i ti uz Windows. Veliki pozdrav a ako se ikada vratish na Linux imacesh bar moju podrshku.
BTW: Windows sucks! Just a friendly warning 😀Slip
18. децембар 2007. у 10:39 pm #66018LYbУчесникAuuu, koliko pozdrava i toplih želja 🙂
Samo… Ljudi… nisam ja “otkrio” vindozu, samo sam se vratio njoj. Doduše, nisu mi to koreni, Amiga je početak… u stvari ZX Spectrum, ali ajde 🙂
Što se virusa tiče, ne plašim se ja toga… Vozio sam win2000 preko dve godine bez zaraze i reinstalacije, tako da… ko ume – ume 😛
Vindoza je nužnost u mom slučaju. Ne, apsolutno me ne zanima nikakva ideologija i slične stvari – mašina mi treba da mi radi posao, a ne da se borim za neku kosmičku pravdu. To moze ako ti “workflow” to omogućava… ili ako imaš 15-20 godina (takav sam bio nekada sa Amigom). Ili ako ti je politički aktivizam u krvi.
Kada linux bude mogao da mi omoguci sledeći proces:
Canon DPP -> Fotostation -> Photoshop -> Fotostation
pa onda jedan klik iz fotostationa radi (sve odjednom): TIFF -> JPEG -> Resize -> pa ili email kome treba ili slanje na šerovani folder u redakciji preko VPN-a -> TIFF-ove u lokalnu arhivu.E onda možda razmislim o povratku.
Kad nabavim novu mašinu, ova postaje server, znači biće linuxa u budućnosti.
18. децембар 2007. у 11:19 pm #66019AndersenУчесникKad nabavim novu mašinu, ova postaje server, znači biće linuxa u budućnosti.
Xa..sta sam vam rekao O0 😀
18. децембар 2007. у 11:21 pm #66020BRANKKOМодераторSrecno s’ poslom LYb O0
Linux is future, Windows is now (4 U)
p.s. navrati na next LiGa meeting 😉
p0z
18. децембар 2007. у 11:45 pm #66021ВладимирУчесникPa gde sad da odeš, nisi ni KDE4 probao, ccc 🙂
19. децембар 2007. у 12:18 am #66022BrokeBodyУчесникKad kupujes novi komp? 😀
19. децембар 2007. у 1:03 am #66023LYbУчесник@Andersen
Pa znam ja čemu šta služi, niko pri zdravoj pameti ne bi pustio vindozu da mu radi taj posao 🙂
@Brankko
O, da, vrlo rado. Kao sto rekoh, svraćaću ovde s vremena na vreme, valjda ću videti kada bude zakazivanje…
@Vladimir
Ah, KDE4 ne bih probao dok ne bude barem 4.1.x, dok ga upeglaju, nemam ti ja živaca da nekome budem tester 😉@Broke
Eh… Kada finansije i vreme dopuste… Može sa kreditom dobro da se prođe, čekam jos malo da vidim kretanja na tržištu hardvera… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.