Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Ode ja na vindozu… (beše: Došlo vreme da se opraštamo)
- This topic has 85 одговора, 31 глас, and was last updated 16 years, 8 months раније by LYb.
-
АуторЧланци
-
18. децембар 2007. у 4:14 pm #9638LYbУчесник
Eh… linux definitivno ne postoji nigde više na mojoj mašini, ni na jednom od diskova. Win XP je ono što mi završava posao, produkcija mi je važna, tri godine igranja je bilo dosta – realni svet je nešto sasvim drugo.
Svratiću s vremena na vreme da vidim šta se dešava i šta je aktuelno, ali ni izbliza neću biti aktivan kao nekada (mada ni ranije nisam bio nešto previše revnostan).
Mislim da zaista nema svrhe da zadržavam status moderatora – nije da ne želim ili da bežim, ali definitivno neću biti u toku niti ću imati vremena da se bavim time.
Koga zanima, XP sam utegao pa iz daleka liči na sistem – tu je pager sa 9 desktopa, hamster je zamenio leafnode, ghost radi incremental bekape C: particije na 2 sata (traju po 10 sekundi, koga zanima), tu su i Pidgin i OOo… a da, OODefrag se budi svakog dana u podne i proverava stanje pa ako je fragmentacija bilo koje particije prešla 10% odradi SPACE defrag… ono, može se nekako. 🙂
18. децембар 2007. у 4:19 pm #66005GoranSTXУчесникDovidjenja…
18. децембар 2007. у 4:23 pm #66006popacУчесникЈу л би бек. 🙂
18. децембар 2007. у 4:27 pm #66007zchiraУчесникok, samo da dodam, da ja uskoro planiram da skroz brisnem XP iz mog racunara.
Kupio sam novi HD na kome se vrti mandriva2008, a na starom je xp i mandriva2007. Sad ce stari da ode u hd-rack ii ima da mi sluzi za donosenje filmova s posla :-)…
aj zdravo windowse, ionako te nisam koristio zadnjih xy meseci…Dakle, kosmicka ravnoteza je odrzana 😀
18. децембар 2007. у 4:55 pm #66008urosevicУчесникDruže LYb-e, želim ti mnogo sreće i stabilnosti.
Btw, završi li one fotke za politiku? 😉
18. децембар 2007. у 5:17 pm #66009jovirУчесникA hobi?
18. децембар 2007. у 5:25 pm #66010psy_unixУчесникPrvo zeka peka pa ti ? Pa sta je ovo breeeeeeee …… Pomislicu da niste bili strastveni entuzijasti… Pa zar sad kad prelazimo u ofanzivu vi tako ? Salim se , nista licno ! Ali… ipak
Da su svi zamreli malo , jesu ali nije to resenje . I ja pomisljam da bacim ove masine napolje kroz prozor ali …. posao mi je LINUX (nazalost i na srecu) . Primetno je zasicenje kod svih nas starijih malo ali tako je u svakom poslu , zar ne ? Znam da ces se vratiti , do tad , u zdravlje .P.S. Ja predjem na MAC-a kad mi se to desi , hehehehehhe . Naravno , na drugim masinama je stari dobri BSD i Slack . O0 O0 O0
18. децембар 2007. у 6:17 pm #66011velialУчесникБиће ти жао
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:Уосталом сви ви ЏП-овци ће те ускоро са коња на магарца (ако већ нисте).
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎18. децембар 2007. у 8:44 pm #66012MladenIsakovicУчесникRekoh ja jedared da Gentoo tera ljude na Windows, al’ mi niko ne poverova :redface:
18. децембар 2007. у 9:01 pm #66013KosavaУчесникkad te neki virus rokne preces na lin neces se ni okretat za win hehe zezam se…no kako kazu kolege trend prelazenja na linux je velik bar meni se dosta nih obratilo u vezi linuxa ovo je tek pocetak 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.