Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Наградне игре › Novogodišnja nagradna igra (januar 2005 godine) [završeno]
- This topic has 62 одговора, 17 гласова, and was last updated 19 years, 8 months раније by unknown.
-
АуторЧланци
-
18. децембар 2004. у 12:55 am #22866goranicus1Учесник
da li to znači da do 20. možemo da pošaljemo još koju sliku ili … ?
20. децембар 2004. у 6:38 am #22867tomajaГлавни мајсторda li to znači da do 20. možemo da pošaljemo još koju sliku ili … ?
lepo pise uprvoj poruci da je primanje screenshot-ova zakljuceno 16.12.2004
linux4life
21. децембар 2004. у 1:16 pm #22868RiSKУчесникPa i 20. je proshao, shta sad…
21. децембар 2004. у 10:13 pm #22869goranicus1Учесникeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 8)
22. децембар 2004. у 7:14 am #22870tomajaГлавни мајсторeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 8)
Ma nestizes sve da postignem. Trenutno zavrsavam Linuxo Live! 0.2 pa sam kratak sa vremenom ali i nacin glasanja mi zadaje probleme. nadam se da cu danas to odraditi
linux4life
22. децембар 2004. у 10:02 pm #22871goranicus1УчесникMa nema problema, nestrpljivi smo, to je sve!
22. децембар 2004. у 10:50 pm #22872tomajaГлавни мајсторMa nema problema, nestrpljivi smo, to je sve!
Galerija slika i anketa za glasanje>
http://www.live.linuxo.org/?q=image/tid/7linux4life
8. јануар 2005. у 11:19 am #22873sifumarkoУчесникJa se izvinjavam ali nesto mi nije jasno.
Kako to da screenshot 4 sada ima 0% a pre neki dan je imao desetak. A i ostali rezultati mi nisu bas jasni. Da se nije neko igrao sa rezultatima? A?
Znaci, jos jednom izvinjenje, ali bas me interesuje sta je u pitanju…
8. јануар 2005. у 1:24 pm #22874tomajaГлавни мајсторJa se izvinjavam ali nesto mi nije jasno.
Kako to da screenshot 4 sada ima 0% a pre neki dan je imao desetak. A i ostali rezultati mi nisu bas jasni. Da se nije neko igrao sa rezultatima? A?
Znaci, jos jednom izvinjenje, ali bas me interesuje sta je u pitanju…
Postoje samo dva administratora i niko od njih nije nista prckao tj. ja ne mogu da ustanovim da neko jeste nesto radio. Cak postoje ogranicenja za glasanje u smislu IP adrese tako da nije moguce da jedan covek glasa vise puta. Procenat ne znaci mnogo jer kada se poveca broj glasova neki screenshot-ovi iako imaju glasove dobijaju procenat 0%
Ono sto bi mi znacilo jeste da kazes koliko je to , pre nekoliko dana tvoj screenshot imao glasova. Ja nisam toliko pratio glasove ali pretpostavljam da vi ucesnici jeste. Ja sam takodje primetio odjednom razliku izmedju prvo i drugoplasiranog screenshota koja se odjednom promenila ali za sada nisam otkrio nikakvu upade. Ako imate neke opipljive podatke dajte, ja cu proglasenje odloziti do ponedeljka.linux4life
8. јануар 2005. у 1:47 pm #22875sifumarkoУчесникCini mi se da sam imao nekih 40-tak glasova a da su ovi bolje plasirani imali oko 100.
Bio sam (skoro) izjednacen sa prvim screenshotom (koji je i sad dobro plasiran).
E sto se tice IP broja. Prilikom svake rekonekcije on je drugaciji. Jedino kolacic bi mogao da spreci ponovno glasanje (ali i kolacic moze da se izbrise).
Sve u svemu, bio sam 4. po broju glasova (pre dva dana) a sad sam zadnji pa mi malo cudno. Ako sam dobro izracunao za 1% ti treba oko 7 glasova. A siguran sam da sam imao vise…
Nije zbog nagradnog fonda, nego mi malo glupo sto sam uopste slao ako je to bez smisla…
Nadam se da me razumete…
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.