Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › LINUXO get together
- This topic has 29 одговора, 14 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by jovir.
-
АуторЧланци
-
12. јул 2005. у 4:29 pm #30785Off-TopicУчесник
Ja kazem vidimo se tek 23-eg, ebiga… 🙁
12. јул 2005. у 9:28 pm #30786SiouxУчесникOćemo li ???
14. јул 2005. у 11:58 pm #30787homoludensУчесникkafana “ORAČ” (u makenzijevoj- ex marsala tolbuhina), 16. 7. 2005. u 17 časova.
prvo smo hteli u kafani ‘Kosač’, medjutim oni se renoviraju, pa smo promenili u ‘Orač’.
vidimo se.
17. јул 2005. у 6:02 pm #30788ivicapУчесникjuce smo se sastali i evo Miškovog posta sa elitea o tome kako je bilo,
Dan 0+1 od trenutka kada je formiran LUG-BG.
Prvo iskreno priznanje momcima iz Zaječara koji su dali značajan doprinos da se ovo dogodi, Beogradjanima veliki minus, kad je trebalo preći sa reči u “ORAČ” čini mi se da su zalutali na Adu, sa dva časna izuzetka.
Ovo je dovoljno za uvod, uz napomenu da smo sem radnog, imali i deo sa prijatnim, prijateljskim ćaskanjem uz ledeno pivce, odnosno osveženje po želji. Sledeći, “za zaboravne popravni” sastanak je po dogovoru 23. 7. u 17 časova na istom mestu, a obzirom da vidim da ima ljudi koji mogu da dodju tek posle 01. 8. videćemo da napravimo još jedan skup pre 15. 8.
Preliminarno smo utanačili osnovne smernice našeg budućeg delovanja (što je bio cilj i smisao prvog okupljanja), detalje neću sada da iznosim jer očekujem i neke nove posle 23-eg pa ću tada sve da objedinim i objavim jer će tada slika biti potpunija.
Žao mi je što se članovi linuxo.org-a nisu pojavili, odnosno “naljutili” i banuli njih preko hiljadu, no tu je 23. uz napomenu da smo mi jedna jedinstvena zajednica koja ne sme da se deli po pripadnosti forumima.
Zaključak je da ovo ima velikog smisla i da je ostvarivo, a pisana i uživo razmenjena misao ne mogu da se porede kvalitetom. Po mišljenju svih prisutnih, a i po mom ličnom ovo je bio
pogodak u centar, odnosno prava stvar.Završiću parafraziranim citatom: “Pingvini Beograda i Srbije ujedinimo se”.
LUG-BG osnovan je 16. jula 2005. godine u kafani “ORAČ”, tj. prva brazda je izorana.
znaci ko nije mogao 16, moze na popravni 23:)))))
20. јул 2005. у 8:33 pm #30789SiouxУчесникOsećam se prozvanim , no napomenuo sam da zavisi od posla a ovi dana radim od jutra do sutra.
Sumnjam da ću moći 23. ali ću pokušati.20. јул 2005. у 9:20 pm #30790jbobanУчесникZavršiću parafraziranim citatom: “Pingvini Beograda i Srbije ujedinimo se”.
Beograda i Srbije? 👿
Da li ovo znači da su Beograd i Srbija dva disjunktna skupa ili je Beograd još uvek samo deo Srbije?20. јул 2005. у 10:56 pm #30791jovirУчесник[quote]Završiću parafraziranim citatom: “Pingvini Beograda i Srbije ujedinimo se”.
Beograda i Srbije? 👿
Da li ovo znači da su Beograd i Srbija dva disjunktna skupa ili je Beograd još uvek samo deo Srbije?[/quote]
ISPRAVNO:
Čačka i Srbije… 😆 😆 😆20. јул 2005. у 11:26 pm #30792jbobanУчесникISPRAVNO:
Čačka i Srbije… 😆 😆 😆Pre će biti samo Čačka u Srbiji bez želje za separatizmom i isticanjem uzvišenosti u odnosu na lokalnu pripadnost, svojstvenu prestonici.
P.S. Ariljci nikad nisu bili beogradjani, čak ni sa Mensa IQ > 156… 😉21. јул 2005. у 5:44 am #30793ivicapУчесникOsećam se prozvanim , no napomenuo sam da zavisi od posla a ovi dana radim od jutra do sutra.
Sumnjam da ću moći 23. ali ću pokušati.sioux niko nikog ne proziva, ko je mogao dosao je. i ja radim po celi dan, znam kako je. steta je samo sto nas nije bilo vise. kad budes mogao ti dodji.
21. јул 2005. у 1:47 pm #30794jovirУчесникAriljci nikad nisu bili beogradjani
A ni Beograđani ne mogu biti Ariljci, ali Čačani ponekad… 😆 😆 😆
Izvinjavam se zbog ovih internih digresija, u svakom slučaju okupljanja linuxaša su uvek korisna. 😉 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.