Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › LINUXO get together
- This topic has 29 одговора, 14 гласова, and was last updated 19 years, 1 months раније by jovir.
-
АуторЧланци
-
4. јул 2005. у 1:38 pm #5676xphreakУчесник
Ajde ljudi da se ugledamo na Novosadjane pa da namestimo i mi neko okupljanje.
Iznesite vase komentare u vezi ovoga, a najbolje je da date neke predloge, gde bi bilo najbolje da se nadjemo (koji grad), kada bi bilo najpametnije (vreme-datum) samo pazite na vreme da ne bude neka sparina pa da nam ne prija ladno PIVO :D.
Ja sam zauzet do 15. jula sa projektom na kojem trenutno radim, posle bi bio voljan da ucestvujem u organizaciji okupljanja PINGVINA, ako se dogovorimo da ga uopste bude.Pozdrav svima !!!
4. јул 2005. у 1:47 pm #30766slaksУчесникPa najbolje je da to bude BGD, ali bi prvo trebalo da se javi neko ili više njih koji su zainteresovani i koji su voljni da to organizuju 🙂 Jer ako nemamo organizatora ostaćemo samo na priči koja je počela ovde na forumu i koja se i završila ovde 😉
Aa ko ovo uspe kasnije bi mogli da se organizujemo i po ostalim gradovima u Srbiji pošto nas ima iz svih krajeva tako da oni koji su daleko od beograda nemoraju da dolaze u BGD nego recimo da se okupljaju u Nišu, Pirotu, Kragujevcu …..
4. јул 2005. у 1:53 pm #30767braleУчесникKao sto rekoh ja sam za rostilj:-)
4. јул 2005. у 2:27 pm #30768sifumarkoУчесникE pa brale, nadji par devojcica da nam prave drustvo pa idemo na cevape u Cikos, naravno sve u cilju sirenja duha linux zajednistva (medju lepsim delom domaceg stanovnistva)… 😉
A moze i u Gem. To je onako vise fancy…
4. јул 2005. у 2:28 pm #30769Off-TopicУчесникShta radite 16.07.2005 u vremenu od 16 pa nadalje ???
Ja eto nishta, pa reko poshto mi rodjendan 18 a on pada u ponedeljak, a imam mesto za zurku u dvorishtu kod ortaka, pa ako je neko ili bar dobar deo vas zainteresovan, znachilo bi mi kada bi se pojavili likovi sa po kojim Buckom ili Pelinkovcem, ha ???? 😉
4. јул 2005. у 2:31 pm #30770xphreakУчесникAko prihvatas Jaggermeister umesto Buck-a ili Pelinkovca eto mene tamo 😀
4. јул 2005. у 5:52 pm #30771djuxУчесникNije to losa ideja i ja sam u ovim letnjim danima spreman za zurke i opustanje uz hladno PIVO 😮
5. јул 2005. у 6:38 am #30772sifumarkoУчесникHe….
Off-Topic, i meni je rodjendan 18. VII …
Koliko punis?
5. јул 2005. у 11:34 am #30773Off-TopicУчесникZnash shta, za to koliko punim, eventualno bih mogao da ti poshaljem PM, jer ovako me malko :oops:, ma shta trichavih 29, u bre shto je ovo glomazna cifra.
BTW nadam se da ce se pojaviti i josh jedna zenska osoba kojoj je takodje rodjendan 18.07, inache super lik.
A josh kad bude doshlo na red da vam izobjashnjavam gde ce se sve odigrati (probajte da naslutite iz onog shto mi je ispod avatara).
5. јул 2005. у 12:01 pm #30774Off-TopicУчесникSkoknuh malko do teme vezane za to “Koliko dugo koristite linux”, pa neizdrzah da se opet ne pojavim, ali eto ovde, poshto nalazim da je ovo mesto ipak vishe o Linuxo UNITED nego li moje “privatne” zurke.
Vidim da ima dosta ljudi iz “unutrashnjosti”, pochetnika u linuxu, a opet medju njima i veterana u programiranju .itd, svi su oni vishe manje opijeni Linuxom na ovaj ili onajk nachin, sasvim individualno.
Pa ko’ rekoh da proshirim malko temu, i predlozim svima koji obilaze ovaj forum, a narochito adminima, koji imaju mnogo bolji pregled na sve chlanove, da oforme jedan upit na Search strani, kojim bi se mogli lakshe locirati useri iz pojedinih krajeva-regiona Srbije, pa i shire, ako se za to ukaze potreba, mozda neshto nalik onoj anketi koja je chini mi se ovo i potstakla.
A zashto to, kad je svakom ostavljeno da sam odluchi, hoce li staviti u prijavi na ovaj sajt svoju lokaciju??
Smatram da bi i organizovanje na lokalnom nivou dosta doprinelo, ako se uzme u obzir i to da su ljudi u ovoj zemlji finansiski pa i komunikaciono degradirani, pa onda ako vec u Nishu recimo ima petorica linuxasha, u Pirotu chetvorica, neznam tachne brojke, ali eto primera radi, a zashto se oni nebi dogovorili isto kao i neki Beogradjanin i neki Smederevac, Subotichanin i Somborac ili kako vec ko moze da na lokanom nivou okupi shto vishe zainteresovanih, shto na kraju moze da dovede do necheg slichnog Bike okupljanjima, dakle sezona pochne u dogovoreno vreme, moze i tijekom cele godine, a u kalendaru svako ostavi svoju prijavu, i organizuje susrete Linuxasha, kad vec nismo neka glomazna zemlja, vec malecna rascepkana i loshe povezana kolonija, a shto da svi medjusobno ne uchinimo da se ojacha Linux zajednica, kad nas vec vezuje po ideju i avanturistichkom senzibilitetu.Mnogo sam se nabrbljao, ali ajd da vidim, moze li se ovo razraditi???
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.