Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linux majice
- This topic has 113 одговора, 36 гласова, and was last updated 15 years, 2 months раније by Barone.
-
АуторЧланци
-
4. децембар 2005. у 12:57 pm #34546LimitManУчесник
A ko je rekao da su moje majce 20 Eur kom? 😀
Ja nisam siguran hoce li biti 600 – 800 Din … U ponedeljak cu znati finalni odgovor 😀
Uglavnom, sto se PTT-a tice zavisi koju uslugu zelite…
Cene su otprilike ovakve:OverNight Expres: 250 din slanje danas za sutra + 30 Din za otkupninu (S’ tim sto ovde mogu da dobijem debeo popust jer mi je sestra neka sefica tamo)
Post Expres – 220 din + 50 din (losa usluga)
Posta bi izasla oko 80 (po majci) Din ali par dana traje isporuka
Bice i fora placanja preko ziro racuna gde bi postarina bila nekih 20-30 din, cak mozda i besplatno, ali bi morali da se setate do prve banke ili poste (nebitno koje).Videcu i foru placanja preko Vise i Visa electron (pa cak mozda i Dina ukoliko nasa lepa drzava razresi neke glupoti), gde bi takodje isporuka bila free…
4. децембар 2005. у 4:58 pm #34547daniel1988Учесник[b]Problem je samo sto se majce krecu od 20$ pa na gore…[/b]
E sad je fora sto te majce mogu da vam radim i ja, jer imam mogucnost izrade full color preslikaca za majce… [b]I to po istoj ceni[/b], nezavisno od kolicine ili izgleda … Sve dok taj preslikac ne prelazi A4 format i kako sam trenutno u frci moci cu to tek da zapocnem za jedno mesec dana …
Razmislite ;]
🙄
ove druge cene su vec prihvatljivije… cekamo ponedeljak… a mogao bi jos neko da proba da uradi neshto po pitanju dizajna nalepnice za majice
Pozdrav
5. децембар 2005. у 7:11 pm #34548liУчесник@ survivoR : Pa mozda si u pravu za veliku cenu ali takodje mislim da treba obratiti paznju na kvalitet staampe jer ne bi zeleo da mi se tux skine posle prvog pranja. 😥 Treba naci neku sredinu.
5. децембар 2005. у 8:54 pm #34549unknownУчесникU jednom foto studiju su mi uradili majicu za 450 din (njihova majica) i sve je bilo OK dok jednom nije zavrsila u ves masini 🙁 TUX je bas lepo izbledeo.
Sito stampa nije losa, nije ni skupa, ali smo onda ograniceni za boje. Sa 3-4 boje bi mogli da se ukompunujemo, a da cena bude prihvatljiva.5. децембар 2005. у 9:30 pm #34550daniel1988Учесник6. децембар 2005. у 5:54 am #34551LimitManУчесникMislio sam na sledece:
Cena je ista bilo da se radi o jednom ili 100 komada … Sto kod sito stampe nije bas tako …
Sto se Sito stampe tice, jeste jeftina i cak je moguce uraditi full color … Ali problem je sto je sama izrada sita skupa, tako da zahteva odjednom stampu od minimum 100 komada (i to u jednoj boji) ukoliko hocete da se isplati … Znaci za 4 boje (CMYK) morali bi da odstampate bar 400 kom da bi vam se isplatilo 😉
7. децембар 2005. у 12:14 am #34552unknownУчесникSad sam se raspitao kod prijatelja koji radi u stampariji. Sablon za sito stampu i to pun kolor (4 boje) iznosi 1000 din. E sad da se sa tim sablonom (otiskom) uradi jedna majica iznosi 100 din. Nije bitno koliko se otisaka radi. Ako uzmemo da uradimo 50, iznece oko 120 din + majica + ptt. Cirka 350 din
LimitMan, koja je tvoja racunica? Mislim da mi je rekao da je otisak sa sablonom 100 din. ali nisam siguran da li je to samo za jednu boju. Mada pre bih rekao da je 100 din za 4 boje.
Ako ste stvarno zainteresovani javite pa da odem licno do stamparije da sve to proverim.
7. децембар 2005. у 5:53 pm #34553daniel1988УчесникIdi proveri 😉
Meni je u principu svejedno ko ce radi majice; ja ocu samo da mi ih poshtar donese (2) 😉
Naravno, podrazumeva se da majice budu skoro kao i ove slike; da ne budu blede…7. децембар 2005. у 8:22 pm #34554DooleУчесникAko ste stvarno zainteresovani javite pa da odem licno do stamparije da sve to proverim.
Idi proveri
8. децембар 2005. у 6:54 am #34555 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.