Vidim da su na LUGONS-u organizovali pravljenje majica sa linux motivima.. Pa jel bi to moglo nešto slično i ovde da se uradi. Mislim da to nije tolko skupo, a majica bi stala u paketić… A verovatno bi svaki korisnik ovog sajta poželeo da je ima…. Bar ja tako mislim…
Vidim da su na LUGONS-u organizovali pravljenje majica sa linux motivima.. Pa jel bi to moglo nešto slično i ovde da se uradi. Mislim da to nije tolko skupo, a majica bi stala u paketić… A verovatno bi svaki korisnik ovog sajta poželeo da je ima…. Bar ja tako mislim…
P.S. Rezervišem 10 primeraka unapred.. 🙂
Pa nije, naravno, samo sto treba da se organizujemo. Doduse sada ide vreme dukseva a ne majica ali za Linux verujem da bi mnogi i po zimi nosili kratki rukav 😉
Onda udari jedan Linux tatoo 🙂
A mi iz LUGoNS-a (a ima nas ovde) semo vam praviti zazubice sa maicama uskoro 🙂
Salu na stranu…i ja sam zainteresovan – maica, duks…svejedno…ali dajte neke konkretne predloge kako ce da izgleda…
Pa mogao bi da se uradi neki konkurs za slanje radova, pa da korisnici glasaju… i tako to…
Ne mogu ja da dizajniram majicu, kad nemam veze sa crtanjem, grafikom itd, ali neko drugi bi to verovatno bolje uradio i uklopio…. stampa nije toliko skupa, ne mora da bude neki ekstra kvalitet…. 🙂
Pa mogao bi da se uradi neki konkurs za slanje radova, pa da korisnici glasaju… i tako to…
Ne mogu ja da dizajniram majicu, kad nemam veze sa crtanjem, grafikom itd, ali neko drugi bi to verovatno bolje uradio i uklopio…. stampa nije toliko skupa, ne mora da bude neki ekstra kvalitet…. 🙂
Ma kakav dizajner tu treba da bi se stavio TUX, napisao neki text i http://www.linuxo.org … Samo treba odrediti gde sta i koje velicine da bude i “Enter” 🙂
podrzavam i ja ideju, takodje sam i za neke kackete ili one zimske kape’fantomke’ sa logom
napred.
Treba se raspitati kod drugih kako su sproveli projekat ..