Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linux majice
- This topic has 113 одговора, 36 гласова, and was last updated 15 years, 2 months раније by Barone.
-
АуторЧланци
-
10. септембар 2005. у 2:21 am #6114Mr_PingvinУчесник
Vidim da su na LUGONS-u organizovali pravljenje majica sa linux motivima.. Pa jel bi to moglo nešto slično i ovde da se uradi. Mislim da to nije tolko skupo, a majica bi stala u paketić… A verovatno bi svaki korisnik ovog sajta poželeo da je ima…. Bar ja tako mislim…
P.S. Rezervišem 10 primeraka unapred.. 🙂
10. септембар 2005. у 7:29 am #34467tomajaГлавни мајсторVidim da su na LUGONS-u organizovali pravljenje majica sa linux motivima.. Pa jel bi to moglo nešto slično i ovde da se uradi. Mislim da to nije tolko skupo, a majica bi stala u paketić… A verovatno bi svaki korisnik ovog sajta poželeo da je ima…. Bar ja tako mislim…
P.S. Rezervišem 10 primeraka unapred.. 🙂
Pa nije, naravno, samo sto treba da se organizujemo. Doduse sada ide vreme dukseva a ne majica ali za Linux verujem da bi mnogi i po zimi nosili kratki rukav 😉
linux4life
10. септембар 2005. у 7:52 am #34468djuxУчесникMa isao bih i u majici bez rukava !!! 😆 😆 😆
10. септембар 2005. у 10:05 am #34469jedanBrankoУчесникMa isao bih i u majici bez rukava !!! 😆 😆 😆
Onda udari jedan Linux tatoo 🙂
A mi iz LUGoNS-a (a ima nas ovde) semo vam praviti zazubice sa maicama uskoro 🙂
Salu na stranu…i ja sam zainteresovan – maica, duks…svejedno…ali dajte neke konkretne predloge kako ce da izgleda…10. септембар 2005. у 1:40 pm #34470Mr_PingvinУчесникPa mogao bi da se uradi neki konkurs za slanje radova, pa da korisnici glasaju… i tako to…
Ne mogu ja da dizajniram majicu, kad nemam veze sa crtanjem, grafikom itd, ali neko drugi bi to verovatno bolje uradio i uklopio…. stampa nije toliko skupa, ne mora da bude neki ekstra kvalitet…. 🙂
10. септембар 2005. у 2:20 pm #34471NitroУчесникNarucujem jednu 🙂 😀
10. септембар 2005. у 3:23 pm #34472jedanBrankoУчесникPa mogao bi da se uradi neki konkurs za slanje radova, pa da korisnici glasaju… i tako to…
Ne mogu ja da dizajniram majicu, kad nemam veze sa crtanjem, grafikom itd, ali neko drugi bi to verovatno bolje uradio i uklopio…. stampa nije toliko skupa, ne mora da bude neki ekstra kvalitet…. 🙂
Ma kakav dizajner tu treba da bi se stavio TUX, napisao neki text i http://www.linuxo.org … Samo treba odrediti gde sta i koje velicine da bude i “Enter” 🙂
10. септембар 2005. у 3:32 pm #34473tomajaГлавни мајсторDobro, a velicine: M, L, XL, XXL, ,… boja(e), …, sa ili bez kragne, … logo na napred i pozadi, na rukavu,….
linux4life
10. септембар 2005. у 4:09 pm #34474Red_ZmajaУчесникE nije losha fora za majice…ma zebi kragnu….ice ona preko dux-a a ako bash bude zima ice i preko jakne 😆 xxl bi bilo do yaya
10. септембар 2005. у 5:15 pm #34475workyУчесникpodrzavam i ja ideju, takodje sam i za neke kackete ili one zimske kape’fantomke’ sa logom
napred.
Treba se raspitati kod drugih kako su sproveli projekat .. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.