Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Linux majice
- This topic has 113 одговора, 36 гласова, and was last updated 15 years, 2 months раније by Barone.
-
АуторЧланци
-
8. децембар 2005. у 1:46 pm #34556unknownУчесник
Provereno. Oko 1000 din da se napravi otisak i oko 100 din po otisku. Slika treba da je 300 dpi (naravno CMYK).
E sad znate cene pa da se dogovorimo ko ce da preuzme tu odgovornost. Za 20 majica treba uloziti oko 7000 din (ako je majica 200 din.).
8. децембар 2005. у 5:49 pm #34557daniel1988УчесникOni koji se malo bolje razumeju u uvalitet koji pruza odredjena shtampa, nek se dogovore (ja ne znam koji je bolji, pa necu ni da komentarisem). Kad se odluchi gde ce da se shtampa… neko ko je iz BG da sakupi novac.
E da jos da se vidi velichina majice… Da li ide na njihovog majici ili kako? Koje su dimenzije majice (u cm) da moze da su uporedi (kineski, madjarski i turski M, L, XL nije isti ;))ivicap, majice mi se uopshte ne svidjaju; tekst sa njih, obichnim smrtnicima, nishta ne znachi.
8. децембар 2005. у 7:00 pm #34558BongMasterУчесникJebi ga neko se tri meseca dogovara oko majci, neko uzme i uradi. Bice jos majci koje ce biti razumljive ostalim ljudima, u medjuvremenu mi smo napravili jednu malu jednobojnu seriju za nas i ostale kojima se svidi.
8. децембар 2005. у 9:59 pm #34559ivicapУчесникivicap, majice mi se uopshte ne svidjaju; tekst sa njih, obichnim smrtnicima, nishta ne znachi.
potpuno si u pravu, verovatno nista nece znaciti obicnim ljudima, ali to nije ni bila namera;)) namera je bila da se odstampa ogranicena kolicina geek majci za nas same i da se oprobamo u organizaciji i odradjivanju stampe.
cim ovo rasprodamo krecemo sa novom stampom majci sa drugacijim dizajnom – tako da SurvivoR ako imas dobre ideje za sliku na majci postuj je na nas sajti i ako se vecini svidi bice odstampano a tako ces i ti dobit majcu koju zelis:)9. децембар 2005. у 8:05 am #34560xphreakУчесникProvereno. Oko 1000 din da se napravi otisak i oko 100 din po otisku. Slika treba da je 300 dpi (naravno CMYK).
E sad znate cene pa da se dogovorimo ko ce da preuzme tu odgovornost. Za 20 majica treba uloziti oko 7000 din (ako je majica 200 din.).
Ja sam definitivno za, a da ne bi cekali jos min 3 meseca oko dogovaranja itd. ajde da se dogovorimo za subotu da se vidimo i da namestimo nesto oko tih majica.
Posle mozemo da uslikamo sve to i da stavimo fotografiju na forum. Svima kojima se bude svidelo neka se jave pa kada se skupi neka lova mozemo da odradimo neki konkretan posao.9. децембар 2005. у 9:52 am #34561unknownУчесникMoze, nema frke. Mogli bi svi zainteresovani da daju neki predlog sta bi bilo na majici. Za sada imamo samo od SurvivoR, koji po meni nije los, samo ja bih izbacio web adresu.
13. децембар 2005. у 6:34 pm #34562daniel1988УчесникJa sam definitivno za, a da ne bi cekali jos min 3 meseca oko dogovaranja itd. ajde da se dogovorimo za subotu da se vidimo i da namestimo nesto oko tih majica.
I šta je odlučeno? Oće li te majice?
14. децембар 2005. у 1:01 pm #34563xphreakУчесникNaravno da hoce. Vec imamo coveka koji ce da uradi pripremu za stampu ostaje nam samo da vidimo kako i ko ce uraditi stampu na majice i koliko ce to biti love.
Posto smo dosta zauzeti ne verujem da ce se nesto organizovati pre vikenda.14. децембар 2005. у 5:48 pm #34564dejaniumУчесник@ unknown
koliko je meni poznato, na pocetku akcije oko majica, tomaja je predlozio da se njemu na mejl posalju predlozi. poslao sam mu svoje predloge tako da nije samo SurvivoR jedini koji prelog za majice. koliko sam shvatio (iz prepiske sa tomom), trebalo je da se fo formira neka vrsta “komisije” za izbor najboljih predloga. da ili ne ❓
19. јануар 2006. у 12:34 am #34565StefanCHEУчесникJA SAM ZA 😈
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.