Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Linux majice
- This topic has 113 odgovora, 36 glasova, and was last updated 17 years, 1 month ranije by
Barone.
-
AutorČlanci
-
1. novembar 2005. u 3:55 pm #34526
ayreon
Učesnik@SurvivoR Idem ja u Sremsku da to vidim.
Znam za mesto negde na Karaburmi gde ima jos jeftinije. Pogledacu.
Sto se tice slika i logoa na odeci, treba da odaberemo nekoliko koje cemo stampati. Necemo stampati samo po jednu-dve koje se svidjaju nekolicini. Tomajo, mozes li da postavis anketu u kojoj ce clanovi birati top10 ili top5 slika koje ce uci u obzir za stampanje?
Pored toga, predlazem i izradu “personalizovanih odevnih predmeta”, tj odece sa vasim avatarima. Bilo bi bas cool da imate kapu sa vama omiljenim .gif-om (ako neko zna nekog ko ume da veze, jos bolje).
@OffTopic Hvala za ideju 😉Tomajo, ako uradim vise komada, mozes li preko Linuxo Kluba da ih ukljucis u prodaju, pored diskova?
2. novembar 2005. u 2:43 pm #34527Doole
UčesnikDaj boze da bude nesto u skorije vreme,mada mene nesto ne greje sunce.Kad se ovoliko ceka na diskove koliko li ce se cekati na te majce.
3. novembar 2005. u 5:10 pm #34528ayreon
UčesnikKao nekog ko (bar privremeno) zivi u Beogradu, sramota me je sto covek iz Vrsca mora da dolazi da mi kaze gde da stampam majice. 😳
Bas smo organizovani. Na kraju ce od ovoga biti da ce svako sebi naci neku lokalnu stampariju i stampati majice tamo po vecim cenama nego da se svi skupimo i odradimo na veliko. 👿Jos uvek cekam odgovor bilo koga od celnih ljudi ovog sajta. 🙄
Ako ne mozemo da organizujemo prodaju majica preko Linuxo Kluba, onda vas sve molim da u okviru ovog foruma predlozite slike. Ne da bih nametnuo par slika za koje vecina misli da su dobre, vec da bi svi videli sve alternative. Postavite sliku ili smanjenu verziju iste na forum, a posaljite mi na mail sliku u sto vecoj rezoluciji (>1024*768).Cene izrade su: sa vasom majicom 152, sa njihovom (tankom) 312; deblja majica (njihova) 352. Stampa se jedna strana velicine A4, sto vise pokrivena, zbog isecanja okvira koji je u boji pozadine, valjda beloj (ne vazi za bele majice, naravno).
Provericu u medjuvremenu na obliznjim pijacama i buticima cene jednobojnih majica, pa cete imati izbor i u tom pogledu.
Evo nekih mojih predloga:

3. novembar 2005. u 5:10 pm #34529ayreon
Učesnik3. novembar 2005. u 9:01 pm #34530daniel1988
UčesnikEvo izguglao sam jos o linux majicama:
http://www.cafepress.com/shop/humor/browse/store/lovegeek/450273
http://www.crazypc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=PC107
http://www.cafepress.com/sysadminnajvishe mi se svidjaju:

Ova poslednja mi se najvishe svidja, kao i one sa prethodnih strana ovog threada.
Shta kazu ljudi iz shtamparije, koliko razlichitih slika mogu da naprave?
Mogao bi neki admin na ovom forumu da odvoji najbolje i da otvori poll za glasanje, da bi se odabrale 3, eventualno 4 slike.4. novembar 2005. u 12:00 pm #34531debelizmaj
UčesnikA zasto ne bi na pocetku nesto jednostavnije, samo logo neke distribucije npr?
Za pocetak da se proveri koliko nas ce majci i sl….Ja bih na primer obavezno uzeo neku Slack ili linux majcu, ma bilo koju samo da nije bas preterano sarena.Ranije sam stampao metal majce sa svim onim ogromnim i sarenim slikama,ali uvek ispadne nekako previse ¨plasticno¨ , zato predlazem da se prvo istampa neki tekst a posle da se eksprerimentise sa slikama.
4. novembar 2005. u 7:26 pm #34532nVideo
UčesnikOvde ima dobrih slichki:
http://www.tux.gr/wallpapers/@areyon
Nego je li to sito shtampa ili …?Vidim radish na onoj prichi o GPL-u 😉
@death
Ne boj se, niko vishe ne ulaze toliko boje pa da ti zguzva majcu, sad ga svi ufitilje smaksimalno optmizovanom shtampom.Zamisli samo TUX-shop u Bezistanu oma tamo u onom coshku ?? 🙂
5. novembar 2005. u 5:05 pm #34533ayreon
Učesnik@nVideo: Pogledaj majicu koju je Alex (Off-Topic) dobio za rodjendan. U pitanju su preslikaci. Koliko je to kvalitetno, ja ne znam. GPL? Imam brdo obaveza, prva stvar mi je da prezivim posto sam pukao godinu na faxu.
6. novembar 2005. u 4:26 pm #34534daniel1988
Učesnik@death:nije fora da se stavi ime neke distribucije na majici. Obichni smrtnici nemaju pojma shta je to, pomislice da raklamiras neku avio kompaniju ili prodavnicu stochne hrane 😆 ( da, da, u Vrscu postoji prodavnica stochne hrane “UNIX” 🙄 )
Na majici mora da bude npisano L I N U X, to je termin poznat mnogo vecoj grupi ljudi od Slackware, Ubunu ili Mandriva.
Tako da predlazem: ako je majica bela da se shtampa jedna od prvih 5 slika iz mog prethodnog posta, a ako je crna ili teget, 6. ili 7. sliku.
Ako neka slika nema natips Linux, obavezno da se iz Gimpa doda. Predlazem ovaj font:
15. novembar 2005. u 11:43 am #34535daniel1988
UčesnikI otpao još jedan pokušaj da se naprave linux(o) majice. Sledeći?
Aj sad ozbiljno, da se nako od admina prihvati posla i da bude nešto od ovoga -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.