Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Koju vrstu muzike slušte
- This topic has 43 odgovora, 31 glas, and was last updated 17 years, 10 months ranije by
-maximus-.
-
AutorČlanci
-
18. juna 2005. u 8:16 am #29022
Bastard
UčesnikBogami prosle godine sam propustio mnogo toga a i ove.Vrlo verovatno cu i dalje propustati slicne stvari kao koncerti.Ustvari u zadnjih 10 godina sam mogaso da vidim sve al nisam vido nista.
Sigurno je da nevolim koncerte i guzvu oko nicega.ps. I am dead and i am in hell
blufh <—bastard linux user from hell 😆
18. juna 2005. u 9:16 pm #29023popac
UčesnikHM, a sta je bilo sa Iron Maiden, zna li se konacan datum kada ce doci u Beograd. Nesto sam nacuo da ako se pogodi da dodju u vreme Gitarijade mogu da svrate i do Zajecara. A sto da ne?? Umro bi kad bi tako bilo, mada ne verujem… Nisam verovao na da ce Bjelo Dugme doci na gitarijadu, a kad ono stvarno dolaze neki clanovi grupe… Bar ce da bude gomila staraca koji ce da slusaju Dugmice i da se guraju sa nama alkosima za prvi red 🙄
18. juna 2005. u 9:29 pm #29024Off-Topic
UčesnikMislish veterani alkosi i klinci alkosi, ali na Bijelo da Bijelije nemoz bit Ba…, to vec samo da je sad neka ’81, pa da se na povratku iz Trsta, onako sa josh kojim konjem u dzepu, negde prosheta novi Levis 501, ovako, pa josh da su im stosi predgrup[a, jock mori, a to za Maiden, hmm, e da mi je sad onaj texas prsluck i motorka, pa josh i puma duboke bele i naravno nekih 10-tak godina manje….. 🙁
19. juna 2005. u 2:46 am #29025Bastard
UčesnikJel sluso neko nekad new age mijuziku.
100% ambijentalna mijuzika19. juna 2005. u 9:35 am #29026lord_NIKON
UčesnikMa Heavy Metal je najbolji
20. juna 2005. u 5:35 am #29027nVideo
Učesniknew age muzika??? Koja grupa na primer?
Metal je stvarno OK! Postoji 10000 razlicitih pravca metala, mislim da svako moze da nadje nesto sto mu odgovara. Postoje grupe koje rade vise vrsta metala. Meni je Sentenced do J……. mnogo dobar, poslusajte ga ako ima neko.
15. jula 2005. u 7:37 am #29028alkion
UčesnikJazz, funk … uglavnom crnce, skandinavce
15. jula 2005. u 8:05 am #29029Moneo
Učesnik@Off-topic i NikolaZ
Nemoj da mi diras Slayer 😀
Bio sam na EXIT-u i to sva 4 dana(kampovao sam!)-bilo je ekstra-a otisao sam iz jednog jedinog razloga-SLAYER-bila je kisa i blato do kolena,ali bilo je FANTASTICNO-skoro se nisam bolje proveo na nekom metal koncertu(sem mozda Metallic-e)
Jeste,ja sam metalac(da se lako zakljuciti 😀 ),i kao sto vec pretpostavljate uglavnom slusam thrash metal:
Dakle pre svega Sepultura(stara sa Kavalerom-ovo novo me uopste ne zanima!),Slayer,Metallica,Megadeth,Testament,….
Zatim od ostalog pre svega fenomenalni Death,Blind Guradian,a poceo sam u poslednje vreme da slusam i gothic-metal-Pardise Lost i Therion(samo prvi albumi!),Opeth(kako neki death/gothic),……
90% onoga sto slusam je metal-slusam i grunch,industrial,hard-rock i pomalo bluse!
CU!
Heavy Metal rules!
P.S. @Off-topic-smatram da nije puno dati oko 4000din i slusati Slayer,Agnostic Front,Napalm Death,Garbage,White Stripes,Laibach,Fatboy Slim-zar ne?15. jula 2005. u 8:21 am #29030NikolaZ
UčesnikJeste,ja sam metalac(da se lako zakljuciti 😀 ),i kao sto vec pretpostavljate uglavnom slusam thrash metal:
Dakle pre svega Sepultura(stara sa Kavalerom-ovo novo me uopste ne zanima!),Slayer,Metallica,Megadeth,Testament,….Pre svega Sodom, Kreator, Destruction. A Slayer u kantu za djubre.
Izvini, ali to je moje misljenjeZatim od ostalog pre svega fenomenalni Death,Blind Guradian,a poceo sam u poslednje vreme da slusam i gothic-metal-Pardise Lost i Therion(samo prvi albumi!),Opeth(kako neki death/gothic),……
90% onoga sto slusam je metal-slusam i grunch,industrial,hard-rock i pomalo bluse!…Celtic Frost….
Cuo sam da se okupljaju ponovo 😀
Dao bih celu ustedjevinu samo da njih vidim.
Pozdrav.15. jula 2005. u 10:50 am #29031Off-Topic
Učesnik@Seleuk
Znash shta, da su ovi smradovi iz EXIT-a objavljivali i najavljivali u njihovom jutarnjem programu, posle MunkyStage-a i onog RTS prenosa direktno sa mixete, pfuj,… shta ce biti u subotu noc, osim svih onih njima bitnih sranja, verovatno bih i ja skako po kombiju, i pomogo mojoj nesretnoj ortakinji da barem vidi Tomu & Co., jadnichko metar i zilet, a tamo sve gorostasi, jedva se ishchupla iz shutke, i to povrh svega za dzabe ili barem 500 kinti.
Toliko ljudi nije moglo da bude svih vecheri, a samo ih je trebalo vrebati u kampu ili Shtrandu, gde sam se tako dobro zezao ceo dan u nedelju, da cu sledece godine svakako biti i vrebati, jer mi je stvarno mnogo bacati pare za svakakvo djubre.
Brate “Pre svega Sodom, Kreator, Destruction (ovde verovatno treba zarez)…”, ili ti bash nije ovo prava spidachina shto si nabrojo, ali ne mogu da verujem da si uvrstio Destruction i Kreator (prvi put sam ih slushao sa Maxell 90′, gde je najednoj strani bio, ajd setise Pleasure To Kill sjedne, a sdruge strane nemogu da se setim shta od Destruction), o Sodom-u i da ne prichamo, mozda fali josh i Voivod, ako si chitao stari Mikro i SvetKompjutra, josh iz vremena C=64 video bi njihov logo u reklami za jednu “piratsku” organizaciju, koji su jedini na svoje kasete stavljali i soundturbo, pored onog turbo256.
MySharona najbolja obrada od Destructiona, ako si slushao??? 😉
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.