Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Koju vrstu muzike slušte
- This topic has 43 одговора, 31 глас, and was last updated 21 years, 1 month раније by
-maximus-.
-
АуторЧланци
-
16. јун 2005. у 1:17 am #29012
LYb
Учесникpaz’ sad… sepultura, sting, stari anthrax i stari suicidal tendencies, primus i pantera. Ostalo… tjah 🙂
E da… dodao bih i Sex Pistols, bez legendi se ne moze 🙂
16. јун 2005. у 6:34 am #29013civan
УчесникRock (Pink Floyd, Led Zepp, AC/DC…), Metal, Jazz (Blues najvise)
16. јун 2005. у 8:53 am #29014Off-Topic
УчесникKoliko mogu da procenim, cela ova ekipa bi mogla da pregura celu zurku, a da se ne pobije oko muzike, dok za distro, tu bi vec moralo profesionalno obezbedjenje da intervenishe.
16. јун 2005. у 9:02 am #29015Stator
УчесникDosta je lose glasanje jer naprimer si preskocio Hip-hop i elektroniku koji su medju najpopularnijima pravcima u svetu…
Ja:
Drum & bass
Break beat16. јун 2005. у 4:26 pm #29016ivicap
УчесникKoliko mogu da procenim, cela ova ekipa bi mogla da pregura celu zurku, a da se ne pobije oko muzike, dok za distro, tu bi vec moralo profesionalno obezbedjenje da intervenishe.
i kad ce zurka:))?
17. јун 2005. у 7:11 am #29017NikolaZ
УчесникDobro moji metalci, planira li neko da poseti Slayer ili Napalm Death na Exit-u?
Inace, Napalm je 7. jula dok ce Slayer nastupiti 9.17. јун 2005. у 10:48 am #29018Off-Topic
УчесникI koliko ce to zadovoljstvo da ga koshta, trichavih …, samo za ta dva koncerta, Slayer bez Tome i Napalm is Dead, sredovechni tezgaroshi doshli da uzmu josh jednu uplatu za penzioni fond, Pfujj, to shto su bili nekad, sve je to ujkica satvio pod jednu licencu koja svakako nije free, ma shta to znachilo, ali koshta, neke fanove mozda i zatvora, u “sretnim” i “razvijenijim” zemljama, gde je mp3 bez originala ko auto bez saobracajne, tamo je NapalmDeath stvarno Slayer.
17. јун 2005. у 7:17 pm #29019Iwana
Учесникod strane:
Linkin Park
Nightwish
Iron Maiden
The Offspring
Lenny Kravitz
RHCP
Rammstein …………….od domaće:
Negative
Riblja Čorba
Bjelo dugme
Azra
Divlje jagode nekada davno….17. јун 2005. у 8:40 pm #29020Minister
Учесникpod broj 1: Stari Britanski Rock!
A pod 2 i dalje: elektronska, etno, dzez, klasika.Slusam Muziku.
18. јун 2005. у 6:43 am #29021NikolaZ
УчесникI koliko ce to zadovoljstvo da ga koshta, trichavih …, samo za ta dva koncerta, Slayer bez Tome i Napalm is Dead, sredovechni tezgaroshi doshli da uzmu josh jednu uplatu za penzioni fond, Pfujj, to shto su bili nekad, sve je to ujkica satvio pod jednu licencu koja svakako nije free, ma shta to znachilo, ali koshta, neke fanove mozda i zatvora, u “sretnim” i “razvijenijim” zemljama, gde je mp3 bez originala ko auto bez saobracajne, tamo je NapalmDeath stvarno Slayer.
Off-Topic, moj si covek. Slazem se ja sa tobom u potpunosti, nego sam
samo hteo da vidim hoce li neko od ovih nasih Linux(o) metalaca da
poseti Petrovaradin ovog leta. Cisto iz radoznalosti. Znam da ja necu sigurno.
Pozdrav i ziv ti meni bio. 🙂 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.