Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Koju vrstu muzike slušte
- This topic has 43 odgovora, 31 glas, and was last updated 17 years, 10 months ranije by
-maximus-.
-
AutorČlanci
-
30. maja 2005. u 4:02 pm #29002
ostoja
UčesnikA gde je tu punk. Pa nikad necu glasati za metal. 👿
30. maja 2005. u 5:25 pm #29003darthmajor
UčesnikRekao bih Darkwave i Muzike iz filmova…
Naravno u zavisnosti od raspolozenja,ponekad stavim malo Samael-a,a ponekad i Elend…31. maja 2005. u 2:46 pm #29004sifumarko
UčesnikNije greska sto si podelio Narodnjake i GRAND. To su stvarno dva pojma. E sad, ima stvarno kvalitetnih narodnih izvodjaca (koje ne slusam) dok je GRAND cist trash (sa par izuzetaka koje slusam – ili sam slusao). Znaci Stojin album iz 2003. je nesto najjace sto je tad moglo da se nadje. Seka nije bila losa… Pa ni indira… Zlata je uvek dobra….
Volim i dzez ali ga slabo ima kod lokalnog MP3 pirata pa i ne slusam nesto. Zadnji album koji sam nasao je soundtrack iz igrice Grim Fandango (mnogo jako).
Od tvrdjih tu su standardno MetallicA (jos od osnovne skole), Apocalyptica, Marylin Manson. Sad se nesto lozim na Megadeth.
Ma slusam sve sto je dobro…E da, nervira me Nightwish i slicne varijante. Kao i metal tipa Iron Maiden, Blind Guardian i tako to…
Trenutno trazim sta mi se svidja posto od skoro sam nabaivo bubnjeve pa trazim nesto gde oni dominiraju. Pokusavam da skinem fazon. Mada ne odustajem ni od gitare, samo da nabavim nove zice 😉
1. juna 2005. u 12:28 am #29005mtm76
Učesnikdmx, 2pac, 2 live crew, cypress hill, dj vadim, rza, triple six mafia, wu tang clan, xzibit… od svih domaćih, jedino je đorđe balašević podnošljiv… samo ne kontam u koju kategoriju da svrstam ijednu od ovih 😉 da se mene pita na glasanju bi bilo gangsta rap, christian rap… 🙂
1. juna 2005. u 7:05 am #29006Off-Topic
UčesnikAbut GRAND
uskoro u GRAND produkciji:
Milka Silikonka 64b i orkestar Sony-Erikson-a sa svojih novih 12 polifonih melodija.
Au al se chovek ogreshio o temu, nije ti ovo trebalo Popac, vidi shta su ti uradili od ankete, bolje da si nashao listu svih muzichkih pravaca i bendova, pa kad ko nadje ono shto mu odgovara….
1. juna 2005. u 7:21 am #29007diablo_
UčesnikMETAL ALL THE WAY!!!!
1. juna 2005. u 11:12 am #29008sifumarko
Učesnikuskoro u GRAND produkciji:
Milka Silikonka 64b i orkestar Sony-Erikson-a sa svojih novih 12 polifonih melodija.
Ha ha 😆 😆 😆
Brate, narodnjaci su zakon, ali ovo ti je jaka fora…P.S. Gde nabavljate MP3? Kod mene u Pozarevcu nesto slabo ima. Treba mi Megadeth, kompletan opus. Ako treba nekom Black Sabath ili Pantera, imam skoro sve…
1. juna 2005. u 1:31 pm #29009Doole
UčesnikNajvise volim RAP i HIP-HOP ali volim i ROCK 😆
1. juna 2005. u 1:34 pm #29010popac
UčesnikAjte ljudi improvizujte u metal i ostalo stavite HC i punk…
Klasika, latino i ostalo znači sve što ne podpada ni pod jednom kategorijom. Neću ovde da radim naučno istraživanje nego samo da vidim ko šta sluša… E RAP sam stvarno zaboravio da stavim… ups 😳Imam ja Megadeth, ali živim u Zaječaru… Sve u svemu startuj me na mail
15. juna 2005. u 6:14 pm #29011ivicap
Učesniksistersi, nightwish, metallica, queen, ekv, block out, alice in chains, depeshe mode, pantera, rammstein, billy idol…
znaci uglavnom metal.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.