Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koji Linux?
- This topic has 49 одговора, 19 гласова, and was last updated 18 years, 1 months раније by isajlo.
-
АуторЧланци
-
24. септембар 2005. у 10:42 am #35075AxeZУчесник
Ukoliko nisi raspoložen da pomogneš, onda nemoj ništa ni da postuješ. Koji je smisao?
Ne, nisam ni najmanje raspolozen da pomognem nekome ko nece da mrdne svoje dupe nimalo da bi samo procitao odgovore na apsolutno isto pitanje koje je on “pitao” a koji su bukvalno na istoj stranici. Cak nije morao ni search da koristi.
Takvi meni ne trebaju i mogu uvek da ocekuju ovakvu dobrodoslicu jer ako nije mogao da procita temu na ovoj stranici mozes misliti kako ce se potruditi da sam uradi nesto iole malo komplikovanije.
Hvala lepo, meni ne trebaju windows korisnici preruseni u Linux korisnike samo da bi se reklo “evo, ima nas vise nego juce”
Takvi sasvim slobodno mogu da nastave da koriste sta su koristili do sada.Administartor nisi, a na ovom forumu nadam se da nikad takvi neće ni biti… Jedino malo frustriranog proseravanja.
Hehe, frustriranog proseravanja…lol
Vidi se ko je frustriran…..ne znam sto je tebe toliko pogodilo..:)Čoveku je ovo prvi post, i red je da mu poželimo dobrodošlicu.
Pa evo..pozeleo sam mu dobrodoslicu….:)
Valjda je naucio nesto.24. септембар 2005. у 10:54 am #35076Red_ZmajaУчесник@ AxeZ
Ne morash da se trudish da pljunesh svakog ko neshto pita. Secam se ja tebe s krstarice (pre jedno dve godine) ako si isti. Nije poenta pljunuti coveka vec mu pomoci ako mozesh ako necesh zaobidji teme. A shto se tice onog s krstarice svi ste bili linux experti a kad sam pitao za pomoc niko nije znao da odgovori. Mislim nije moje da kazem kako ce ko da se ponasha ali stvarno nervirash nekad praveci se mnogo pametan. Kolko vidim ni za dve godine se nisi promenio.@ PONJA
Za sad sam uspeo da instaliram slackware 10.1, gentoo i ubuntu ostalo mi je josh 40% da skinem drugi disk slackware-a 10.2 pa cu i njega da instaliram. Ma ima da se igram dok ne rikne hard ionako sam gadobio za dz. :D.
24. септембар 2005. у 11:25 am #35077AxeZУчесник@ AxeZ
Ne morash da se trudish da pljunesh svakog ko neshto pita.Nesto?
Koliko se meni cini to je nista.
Sta je to on konkretno pitao pa da dobije konkretan odgovor?Secam se ja tebe s krstarice (pre jedno dve godine) ako si isti. Nije poenta pljunuti coveka vec mu pomoci ako mozesh ako necesh zaobidji teme.
Wow…pljunuti coveka sada znaci ukazati mu na sopstvenu glupost. Nisam znao da je to ta definicija
A shto se tice onog s krstarice svi ste bili linux experti a kad sam pitao za pomoc niko nije znao da odgovori.
Verovatno si postavljao ista ovakva pametna pitanja.
Mislim nije moje da kazem kako ce ko da se ponasha ali stvarno nervirash nekad praveci se mnogo pametan. Kolko vidim ni za dve godine se nisi promenio.
Ja se ne pravim pametan, ja jesam pametan, barem toliko da mogu procitati nesto sto je napisano na web stranici.
24. септембар 2005. у 11:29 am #35078DVSoftwareУчесникne hranite trolove
24. септембар 2005. у 11:41 am #35079Red_ZmajaУчесникNecu da komentarishem nema potrebe kad covek misli da je pametan.
24. септембар 2005. у 1:06 pm #35080AxeZУчесникNecu da komentarishem nema potrebe kad covek misli da je pametan.
Well, ako vi ne vidite koji je problem u tome sto je postavio pitanje koje je vec toliko jasno istaknuto i prethodno x puta pitano i to jos na ovoj istoj stranici…onda, zalim.
24. септембар 2005. у 1:19 pm #35081Red_ZmajaУчесникPa onda zaobidji temu. A ti kenjash po njoj. Bolje umesto ovih glupi odgovora da si reko neshto pametno. E moderatori il brishite ovo il zakljucajte. Neki ovde ne shvataju neke stvari.
24. септембар 2005. у 5:33 pm #35082popeyeГлавни мајсторObrisao sam vam poruke. Sedite i smirite se ili se svađajte na drugi način (ne smarajući druge).
24. септембар 2005. у 10:44 pm #35083PONJAУчесникMa smirite se ljudi… ima toliko zanimljivih tema. Recimo, Red_Zmaja je dobio HDD koji sada koristi samo za isprobavanje Linux-a… to i ja planiram u bliskoj budućnosti, odnosno kada nabavim HDD. Sada imam 220 GB, ali popunjenih “do vrha”! 😀
E da, naručio sam Ubuntu, sa zvaničnog sajta! 😀
Ne znam da li vam je poznato, ali tvorac ovog projekta, bogati Mark Shuttleworth, finansira razvoj ove distribucije kao i besplatnu dostavu diskova na kome je Ubuntu. Tako da uskoro očekujem poštara sa paketićem iz Južnoafričke Republike! 😀
@Red_Zmaja
Kakav to net imaš kada skidaš ISO fajlove s neta? 😯25. септембар 2005. у 3:08 am #35084Red_ZmajaУчесникMa nishta specijalno wireless samo ne gasim komp nikad i ostavljam ga da skida. E zavrshio sam skidanje slacka aj bacite neki predlog shta da skinem sledece. U kolekciji imam ubuntu, fedoru, suse, gentoo, slack….razmishljam se da bacim neki bsd na download da probam i to. Shta mislite?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.