Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koje grafičko okruženje koristite ?
- This topic has 184 одговора, 102 гласа, and was last updated 7 years, 2 months раније by rogi23.
-
АуторЧланци
-
16. април 2006. у 1:42 pm #41359popacУчесник
Opet Fluxbox…
16. април 2006. у 6:08 pm #41360miodragzУчесникJa sam pre KDE ali je bolji GNOME definitivno za mene
19. мај 2006. у 6:09 pm #41361WishmasterУчесникKoristim KDE 3.5.1 a ponekad GNOME 2.14
20. мај 2006. у 10:37 pm #41362kosmiУчесникSamo Gnome. Ima bagova ,ali me nesto privlaci.
KDE NIKAKO. Ne znam zasto mi ide na zivce?21. мај 2006. у 9:47 am #41363samadhiУчесникGnome naravno…
pre je bio KDE a posle cemo da vidimo 😛21. мај 2006. у 10:18 am #41364MoneoУчесникEh,prenatrpani meni u KDE-u….
Ajde ne svirajte 😳
Kao da nikad niste culi za Menu Editor koji je BTW vec integrisan u KDE-tu mozete na samo par klikova da izbacite sve iz menija sto vam se ne svidja i da na napravite onakav kakav vam dusa pozeli….
Ja nikako da primetim te silne bug-ove u KDE-u,a koristim ga vec godinama….
Tacnije,pre bi to mogao da kazem za Gnome gde se pojedini bug-ovi provlace jos od verzije 2.2 koju sam pre koristio kada sam imao RH 8.0
I da je Gnome brzi ni to ne stoji-mozda se samo za nijasnu brze podize i to je to…..
Kada Gnome bude imao aplikacije poput kppp-a(gnome ppp mu nije ni do kolena),k3b-a,Krusader-a,AmaroK-a(Rythm Box mu nije ni primirisati) i ostalih mozda cu razmisliti o tome da li da ga koristim
Plus da ne spominem njihovu fantasticnu integraciju,sto se za Gnome aplikacije ne moze bas reci…..
Samo da napomenem da nema nameru da flame-ujem,vec iznosim neka svoja iskustva….
BTW,probao sam Gnome 2.14 i moram da priznam da izgleda fantasticno-to vam kaze ljubitelj KDE-a 🙂
PoZ!21. мај 2006. у 11:17 am #41365NightweaverУчесникEnlightenment DR17 i nesto mi se cini da ga necu menjati…ikada.:) Podignem samo kicker iz KDE-a i sve sto mi treba je tu. Izgleda da se smrznes, radi prebrzo…i izgleda fenomenalno na TFT-u.:)
21. мај 2006. у 12:30 pm #41366АнонимниГостSve probah, ali GNOME… Mada, sve vise pizdim od Monoa u GNOME-u i isfuravanja ovog okruzenja od sranje corporate sistema. KDE mi je zato vrlo bolja varijnta, ceo je GPL, i generalno bolje je integrisan od GNOME-a. E sad, GNOME 2.14 je neopisivo brz, trenutno imam Dapper na thinkpad t23 laptopu i radi kao lud. Stvar izbora, na kraju, ono sto me cini srecnim je da su KDE i GNOME toliko napradovali da drugi operativni sistemi (da, mislim i na Mac) ne mogu ni da se primaknu slobodi kvalitetnog izbora GNU/Linux i ostalim sistemima. dr17 je uzasno sjajan, aptgetovacu ga vrlo skoro.
Ipak, moj glas ide za GNOME. That is love…9. јун 2006. у 9:47 pm #41367densУчесникKDE, i neću ga menjati skoro…
Naravno probao sam i Gnome par puta, ali što neko reče, kad ti nešto ne leži… džabe…. ono što se mnogima sviđa, meni je katastrofa od nekompatibilnosti sa mojim pojmovima šta i kako treba da radi i izgleda fajl menadžer…
Naravno i sve drugo mi izaziva onaj osećaj kad pokušavate da kocku progurate kroz trougaonu rupu… 😉
10. јун 2006. у 9:42 am #41368АнонимниГостTo je upravo ono sto me je oduvek odusevljavalo kod slobodnog softvera – sloboda izbora! Divno je kada svi mozemo da nadjemo ono sto odgovara individualnim potrebama svakog od nas 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.