Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Koje grafičko okruženje koristite ?
- This topic has 184 одговора, 102 гласа, and was last updated 7 years, 1 months раније by rogi23.
-
АуторЧланци
-
25. фебруар 2006. у 10:23 pm #41349popacУчесник
Gde baš sad nađe, trenutno koristim E17, mada sam do juče vozio Fluxbox. Mnogo volim Fluxbox i mnogo očekujem od E17, ali videćemo jednog lepog dana.
Sve u svemu mogu da podnesem i GNOME, ali KDE i XFCE nikako, nekako su mi ružnjikavi, mada je trenutno KDE najpotpunije okruženje.
25. фебруар 2006. у 10:48 pm #41350negovanУчесникKDE koristim od pocetka mada sam probao i gnome, fluxbox i ostala okruzenja al samo probao i odmah se vracao na KDE. Gnome mi se svidja al nemogu da se naviknem na njega. Fluxbox je odlican al me mrzi da ga podesavam. Zato sam jos uvek na KDE i dugo cu biti na njemu.
26. фебруар 2006. у 8:08 am #41351braleУчесникZnam! Probao sam Fluxbox. Ali da bi ga tako sredio, moraš da ga upoznaš u „sitna crevca“. A to mi je smorno. GUI treba da služi meni a ne ja njemu.
brale koristi fluxbox jer ne ume da podesi KDE 🙂 Kod fluxa ima 3-4 konfiguraciona txt fajla, to čas posla izmeniš i sačuvaš negde ako zatreba kasnije i miran si. Znači sitna crevca smaraju samo prvi put 😆 i onda on služi meni 😉
26. фебруар 2006. у 11:46 am #41352slaksУчесникKDE definitivno mada ponekad promenik na E17
6. март 2006. у 1:08 am #41353dejan1980УчесникBilov glas iz kućišta još uvek dopire do mene, pa glasam za KDE. Kod GNOME-a sam sve prebacivao na donju liniju.
6. март 2006. у 7:46 am #41354xphreakУчесникKDE sasvim lepo i brzo odradjuje posao. Pre nego sto sam totalno presao na Linux (kada sam se upoznavao sa njim a nisam ga koristio profesionalno) sam koristio Gnome i jedno vreme WindowMaker. Sve u svemu za sada je KDE najidealnije resenje za mene, naravno ukusi su razliciti. 8)
8. март 2006. у 12:55 pm #41355liУчесникJa sam glasao za KDE, ali nemam nista protiv Gnome-a, sto rece Ak elegantan je.
22. март 2006. у 7:48 am #41356crveni1УчесникKde pre svega, mada ponakda kada želim da se odmorim od njega prosvetlim se malo sa enligmentooooom……
22. март 2006. у 7:58 am #41357LimitManУчесникMa u KDE-u mi nedostaje jedna jedina stvar koju gnome ima, ali mogu da zivim i bez nje 😉 To su drawers (pod meniji na ikonicama u kickeru) … Cuo sam da ce biti ubaceno u nekoj verziji (trebalo je u 3.5 ali mislim da nije…) ali kada i kako nemam pojma … Ali kao shto rekoh … snalazim se i bez toga … Ubacim meni iz menija u kicker i divno je 😉
11. април 2006. у 10:25 pm #41358АнонимниГостxfce 4.2.3.2 🙂 (mada ima nekih zaglupljivanja)
koliko sam shvatio ima i nekih novijih verzija ali ne 100% stabilnih…
svidja mi se KDE ali je pretrpan programima (to mi jako ide na zivce)! Pre mi bese Gnome bolji ali mic po mic sam malo izmenio izgled konquerora i eto ti dobitka 😉 (uglavnom mi je gnome bio vise po volji zbog njegovog file managera)… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.