Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Koja verzija linuxa?
- This topic has 39 одговора, 20 гласова, and was last updated 15 years, 5 months раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
17. јун 2009. у 6:20 pm #78948Puppet_MasterУчесник
Bas zato sto si rekao ko si mi je i smesno sto lupetas onoliku kolicinu nebuloza u tipicnom lamerskom fazonu tipa “pa kojoj firmi danas treba jos MS Office” i “mogu da ti kazem da su potrebe vecine firmi slicne kao kod moje” 😉
Right….
A koliko sam ja strucan znaju najbolje kako stariji clanovi kako ovog foruma tako i oni sa Slackware Srbija 😉ko sto rekoh ranije budali ne vredi nista govori i sa budalom ne vredi raspravljati , tako da je ovo poslednji replay na bilo koju tvoju bljuzgotinu i post , ja nemam ni volje ni zelje da slepog ucim da gleda , a ti samo nastavi da lupetas ko sto si i do sad . Elitesecurity ima Dimkovica ovaj forum tebe , nazalost imao sam previse kontakta i sa jednim i drugim.
17. јун 2009. у 10:00 pm #78949MoneoУчесникWell,ja sam za sebe poprilicno siguran da budala nisam,a za tebe bas i ne znam 😉
A sto se Dimkovica tice istina boli ponekad zar ne?Zato je on trn u oku upravo “strucnjacima” poput tebe pa sve sto napise ih onda dirne u zicu jer se lepo prepoznaju 😉
Lepo sto se projektujes pa svoje karakteristike prisivas na mene jer bljuzgotina moze pre da bude izjava “jaoj pa kome danas treba MS Office” i sl O017. јун 2009. у 10:49 pm #78950MladenIsakovicУчесникMS Office treba onima koji se, kada je reč o prosečnim firmama, oslanjaju na MS tehnologije, dakle ne SAMO na office. Prosečnom radniku i ooffice premašuje potrebe, al’ on se ne pita, to odlučuju administratori, a odluku donose u skladu sa ostatkom softvera i tehnologije koji se koriste, nekad su u pravu, nekad ne, tek – MS je još uvek standard, de-facto, nažalost ili na sreću, nebitno.
Elem, da se vratimo iz off-a, pitanje je koji linux, pa – PCLOS svakako, sigurno ne glupuntu 😀 😀 😀P.S.
Sorry, bilo je jače od mene 😀 😀 😀17. јун 2009. у 11:00 pm #78951dukenukem_4dУчесникslax rulez 😎 O0
ну…
mirë…
حسنا…
добре…
bé…
goed…
vel…
nos…
טוב…
iyi
अच्छा…
znate kako , fale nama stručnjaci i za windows , zato nam tako i ide 😉
Ako je hrišćanima bilo lepo što su ih rimljani bacali lavovima…
Ako je jevrejima bilo lepo što su ih gurali u krematorijume…
Onda je i nama definitivno lepo kad nas opljuje dimke 😉to postaje već egzistencijalno pitanje
http://en.wikipedia.org/wiki/Existentialism 😀18. јун 2009. у 8:00 am #78952PunkyУчесникElem, da se vratimo iz off-a, pitanje je koji linux, pa – PCLOS svakako, sigurno ne glupuntu Cheesy Cheesy Cheesy
P.S.
Sorry, bilo je jače od mene Cheesy Cheesy CheesySvako ima pravo na svoje mišljenje,no dok su neki su omraženi na Win, ti ko da mrziš Ubuntu iz dna duše? 😀 ^-^ 😉 :angel: :police:
Pazi da se ne posvađaju i skroz raspadnu ovi tvoji… 😉 O0
P.S. Šala, naravno….
18. јун 2009. у 12:47 pm #78953ixtisУчесникAuu,…, svratih malo da vidim da li ovaj forum živi, kad ono babe se, u sred leta, razdžavkale oko spremanja zimnice… 😮 . A sinanasakica neću ni da kometarišem :'(.
Ljudi, Dimke (koga neko spomenu ovde) zvani “usveserazumemja” i &CO, vam se smeju na sav glas.
I naravno,…, [move][shadow=red,left]Debian[/shadow][/move]
18. јун 2009. у 1:03 pm #78954kosmiУчесникJa koliko znam leto nije još počelo 😀 i pozdravi Dimkovića kaži “razmnožavaš se na sve strane” >:D
18. јун 2009. у 1:09 pm #78955dukenukem_4dУчесникe baš super ,znači da nas čitaju 😀 O0
(koristim ovu priliku da čestitam novu godinu , uskrs i sve rođendane svima koji navrate
i čitaju ovo sa ES 😀 😀 a da nisu i odavde 😉 )
18. јун 2009. у 3:53 pm #78956tomajaГлавни мајсторVratimo se na temu ….
linux4life
25. јун 2009. у 5:59 pm #78957BRANKKOМодераторJa pocetnicima volim da preporucim voljenu nam Mandrivu (fino prepoznaje hardware i zbog multimedije), a kad je laptop u pitanju openSUSE (zbog oglicnog prepoznavanja hardware-a na istima, kao i one click install sistemu instalacije software-a)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.