Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Koja verzija linuxa?
- This topic has 39 одговора, 20 гласова, and was last updated 15 years, 5 months раније by BRANKKO.
-
АуторЧланци
-
17. јун 2009. у 7:38 am #78938Puppet_MasterУчесник
Slusaj ti nemas prava da govoris ko govori smisleno a ko ne u ostalom ja studiram višu elektrotehničku pa ću da ti dam knjigzu iz operativnih sistema koji to što sam rekao pokriva me 99%. U ostalom ako mi ni preko knjige ne veruješ dovešću ti kolegu koji ima sličan lap top i sve veryije ubuntua mu rade fenomenalno.
sto se tice ovog komentara , …. , Владимир ti je garant skrenuo paznju na tvoju pricu o istoriji operativnih sistema koja je busna ko sito , i nije tacna , ajde ako cemo biti realni ima malo istine u njoj , ali je smesno netacna , a ako to pise i u knjizi onda autora te knjige treba spaliti na lomaci da ne bi sirio neistine .
17. јун 2009. у 8:40 am #78939ВладимирУчесникU pravu ste, mislio sam na istorijat. A bogme malo i na neke ranije postove.. 🙂
@sinansakic
Dobronamerno sam ti skrenuo pažnju, nemoj da se ljutiš. To šta ko studira, apsolutno nema veze. Ja sam, inače, apsolvent na ETF-u (u BG) na smeru računarske tehnike i informatike i nešto na tu temu do sada, u prethodnih 358 poruka, ne verujem da sam pomenuo. Ti u svakoj drugoj poruci pominješ šta studiraš, ne znam zbog čega, valjda dokazuješ svoju stručnost.. ali veruj da na ovom forumu ima mnogo stručnijih na ovu temu od nas dvojice i bez više/fakulteta. Pazi malo šta pišeš, mislim da mnogi otvore usta kad pročitaju neki tvoj post. 🙂
Ne želim da vređam, forum ne služi za to, samo ti skrećem pažnju.Opet smo zastranili, vraćajmo se na temu. 🙂
A verujemo da sistem radi ok sa gigom RAMa. 😉
Pa da zna čovek da nije do procesora. 😉
17. јун 2009. у 10:05 am #78940MoneoУчесникsto se tice ovog komentara , …. , Владимир ti je garant skrenuo paznju na tvoju pricu o istoriji operativnih sistema [b]koja je busna ko sito , i nije tacna , ajde ako cemo biti realni ima malo istine u njoj[/b] , ali je smesno netacna , a ako to pise i u knjizi onda autora te knjige treba spaliti na lomaci da ne bi sirio neistine .
Istini za volju,nisu ni tvoji postovi nista bolji kada vec drugima ukazujes na to 😉
Jos zalosnije ako zaista koristis linux toliko dugo i ako zaista imas toliko godina-jer ti je pisanije(na osnovu onoga sto sam ja video na Office temi i drugde)na nivou skolarca od 15 godina 😉
Istina decko jeste malo prepotentan,ali desava se u zaru mladosti,nista neobicno uostalom O017. јун 2009. у 10:42 am #78941dukenukem_4dУчесник….ali desava se u zaru mladosti,nista neobicno uostalom….
može da se desi i u žaru starosti ,takođe ništa neobično 😀 😀 😀 😀 😀
17. јун 2009. у 11:12 am #78942ВладимирУчесникA bre, manite se prepucavanja, niko nije savršen! Nije ovo mesto! Sve ego do egoa.
Ja sam ovo sve pokrenuo, izvinjavam se.17. јун 2009. у 2:12 pm #78943radakУчесник@ Vladimir
Treba mu skinuti kapu, ipak je pogodio da nisi završio fakultet. Ja mu ne bi dao ni svoj elektro pionir, da sastavi..
Neću više, al’ ima nešto kad u čovjeku proradi ….. >:D17. јун 2009. у 2:39 pm #78944Puppet_MasterУчесник[quote=”Puppet_Master”]
sto se tice ovog komentara , …. , Владимир ti je garant skrenuo paznju na tvoju pricu o istoriji operativnih sistema [b]koja je busna ko sito , i nije tacna , ajde ako cemo biti realni ima malo istine u njoj[/b] , ali je smesno netacna , a ako to pise i u knjizi onda autora te knjige treba spaliti na lomaci da ne bi sirio neistine .Istini za volju,nisu ni tvoji postovi nista bolji kada vec drugima ukazujes na to 😉
Jos zalosnije ako zaista koristis linux toliko dugo i ako zaista imas toliko godina-jer ti je pisanije(na osnovu onoga sto sam ja video na Office temi i drugde)na nivou skolarca od 15 godina 😉
Istina decko jeste malo prepotentan,ali desava se u zaru mladosti,nista neobicno uostalom O0
[/quote]da li normalan si ti , to je sve sto mogu da kazem , kad god vidim tvoje ime odmah znam da mogu da ocekujem samo teske debilizme , zato bolje cuti. koliko i sta znas pokazao si vise nego dovoljno cesto , ko sto sam ti vec jednom prilikom rekao ne zelim da se raspravljam sa tobom oko bilo cega jer sa budalom ne vredi govoriti.
17. јун 2009. у 3:40 pm #78945MoneoУчесникBas zato sto si rekao ko si mi je i smesno sto lupetas onoliku kolicinu nebuloza u tipicnom lamerskom fazonu tipa “pa kojoj firmi danas treba jos MS Office” i “mogu da ti kazem da su potrebe vecine firmi slicne kao kod moje” 😉
Right….
A koliko sam ja strucan znaju najbolje kako stariji clanovi kako ovog foruma tako i oni sa Slackware Srbija 😉17. јун 2009. у 3:53 pm #7894617. јун 2009. у 5:55 pm #78947kosmiУчесникKo si ti?
Ko sam ja?
Kojem gradu pripadam?
Koju sizmu nastavljam?
Zasto pricam sa sobom sam?Gde si ti?
Gde sam ja?
Da li svoju sudbu znam?
Pricati i strepeti
da l’ ces me prepoznati?Mozda ces verovati
Mozda ces shvatiti
Mozda neces sumnjati
Pokusaj me videti…Ogledalo,
ogledalo
Gledaj
ogledaloNisi sam, nisi sam
Tvoju senku nastavljam
Tvoje lice preklapam
Tvoje reci ponavljamSmiri se, saberi se
budi isti kao pre
Takav kakvog dobro znam
Bistar, jak i siguran. -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.