Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › IE pobedjuje (u čemu ? prim.admin)
- This topic has 33 одговора, 15 гласова, and was last updated 20 years, 8 months раније by m.
-
АуторЧланци
-
6. јануар 2004. у 2:19 pm #15641SiouxУчесник
@Jovir
Misliš li da će išta promeniti zbog tvoje ili bilo čije reakcije??“Ipak se okrece” 🙄
22. март 2004. у 8:49 am #15642BryceУчесникDa li ta gluperda od administratora zna da se prezentacija pravi tako što se ukoliko jedan browser ne može da otvori neku stranu pravi strana koja je njemu prilagođena.
Kad sam pravio prezentaciju za firmu, ja sam kad mi se desilo da par strana Netscape, Opera i Mozilla ne mogu da prikažu ispravno, lepo seo i napravio stranicu koja je predviđena za njih i kada browser dođe na stranicu za redirekciju, ona ga lepo uputi na stranu koja je predviđena za njega, a da korisnik to uopšte ne primećuje.
22. март 2004. у 3:06 pm #15643ZeKoУчесникDa prijatelju tako rade normalni ljudi, ali ne i oni koji se štekaju određenoj strani, ali bolje da se ponovo ne rasplamsava ova diskusija jel dotična stranka je ovde mnogima neomiljena, što zbog ideologije što zbog učinjenih dela u oblasti IT-a u našoj dragoj zemlji…
26. март 2004. у 3:17 pm #15644mУчесник❓ Ma ljudi, kako bre da otvorim tu starnicu u Mozili, Operi,bilo cemu sto radi pod linuxom. Kakav bre marketing??!!! To mi uopste nije bila namera.Sisadmin iz DS-a se kune u IE i tvrdi da ovu stranu nista drugo ne moze da otvori!!! Samo mi recite, ako znate da li mozila moze ili ne moze da otvori ovu fucking stranu?
cekajte malo ljudi, kakva je ovo rasprava??? pa postoje standardi, w3c ovo ono, kakva je ovo hrpa gluposti ovde? pazi lik se kune u ie, hahahaha i to je kao sysadmin hahhaha
ne znam sta pre da kazem, pa ce i ovaj moj upis verovatno biti donekle nerazuman ali ajde
dakle, ne moze da otvori mozilla. to je cinjenica. ali zasto ne moze? zato sto je taj tvoj sysadmin ((?!?!?) ako se tako moze nazvati neko ko se kune u ie, keve mi do sad sam mislio da samo neka sekretarica moze da izjavi tako nesto), nema veze sa poslom kojim se bavi. i to da stranu ne moze nista drugo da otvori, to sam razumeo kao neku prednost ili ne znam sta, ccc, naravno da ne moze, ubacis u stranu neki kod koji veze nema ni sa cim osim sa nekim ms tehnologijama, i eto, nijedan drugi ga nece otvoriti.
ma znao sam da cu samo da se izlupam nepovezano ali nema veze, jednostavno ne mogu da shvatim ovako nestomozilla i opera se drze standarda, ja kad pravim stranu, tek na kraju pogledam sta ce budjavi explorer pokazati, pa onda eventualno korigujem
taj webmaster ili sta je vec je papcina najobicnija, klasican rale autolimar iz ripnja, pljuni pa zalepi
nego usput, ni na ovom sajtu nisam mogao da odgovorim na poruku dok se opera identifikovala kao opera, kad sam stavio da se prijavljuje kao ie, radilo je. prekor
vidim da je neko i pokusavao da sacuva stranu pa da je otvori i tako nesto, manite se toga, ako mozilla npr. ne prikaze stranu odmah kako treba, ne trazite uzrok, jer vam je napisan u prvom(valjda) postu na ovoj temi
polako ljudi, sve dolazi na svoje, treba samo jos vremena
zeko, kazes sve fensi i to, neko moze iz toga razumeti da je takve stvari moguce napraviti samo u ie-u, pazi kako se izrazavas (sad bi ovde trebao smajlic ali ne volim ta sranja)
sioux, to ti pricame da, pade mi na pamet, ne verujem da je lik pravio sajt ekskluzivno za ie, nego jednostavno papak nema pojma pa je koristio neko djubre tipa frontpage (jao majko mila kada treba da radim nesto na nekom sajtu radjenom u tome, dobijem napad, i obavezno par noci provedem rucno brisuci tonu djubreta iz tih fajlova da bi uopste mogao da imam predstavu o cemu se radi, jer ono sto vidim jednostavno ne poznajem, niti na silu ne zelim da spoznam)
sorry svima na smoru ali muka mi je -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.