Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › IE pobedjuje (u čemu ? prim.admin)
- This topic has 33 одговора, 15 гласова, and was last updated 20 years, 8 months раније by m.
-
АуторЧланци
-
13. децембар 2003. у 12:44 pm #15621VlajaУчесник
Ne kapiram ove politicke rasprave. Samo sam hteo da znam da li Mozilla ili Opera moze to da otvori. Mogao je da bude i sajt za prodaju bombona, kakve to veze ima.Znaci nista pod linuxom to ne cita. Zao mi je ali sam se stvarno nadao da moze. Umalo se nisam kladio jer se kunem u Mozillu.
13. децембар 2003. у 3:50 pm #15622taneУчесникhttp://www.ds.org.yu/kontakt/indexie.html
Probaj ovo
ali zaista neradi verotno koristi neku activex ili neke nestandardne tagove komponentu koja radi samo po Winome sad ako pogledaš source http://www.ds.org.yu/kontakt/main.php ovog file
videćeš adrese u source zašto je webmaster ovako uradio pitaj njega.
Uglavnom pitam se koji standard poštovo po izradi13. децембар 2003. у 4:30 pm #15623ZeKoУчесникJA nisam ništa rekao na političkoj osnovi, kazem da je retardiran, i ponavljam retardiran je kada pravi stranu koju moze samo IE da vidi pa valjda je fora da nešto što objaviš može svako da pročita!!!To je diskriminacija!!!I štekanje strateškim partnerima, PRESIREM IH SVE 👿
13. децембар 2003. у 10:43 pm #15624jovirУчесникNe verujem da je to namerno. Bilo bi van pameti. To radi webmaster na svoju ruku.
@brainkillaA tom sysadmin-u reci da ispravi text ispod Djikijeve slike, treba da pise “Hvala ti za proviziju”.
Pa onda:
Ne bih da ulazim u politicke rasprave
Nije logično.
Prvo: Na veliku našu žalost, svetski kapital je daleko od nas. Posle Miloševićevog upropašćavanja države, trebalo je doći do nekog novca, a novac je kod čika Bilija, pa je ostalo logičan rasplet. Pitanje je da li bi Ti ili ja, pretpostavljam obojica ljubitelji linuxa, postupili drugačije.
Na nama je da se trudimo da linux što više proširimo i popularišemo i ne dozvolimo da se toliko $ prikuplja kod onog drugog.
Drugo: Ipak se radi o čoveku koji je svirepo, kao glineni golub, ubijen, i o kome ne treba tako govoriti.
Treće: Iznenađuje me da u ovim vodama ima ljudi koji razmišljaju na taj način (ili sam ja stvarno naivan).13. децембар 2003. у 11:48 pm #15625popeyeГлавни мајсторA da iskuliramo politiku?
Znaci, imamo PHP generisanu stranu koju IE otvara, Mozilla ne. Kada snimim stranu u Mozili i probam da sa diska otvorim istu u IE, ni on ne uspeva da je otvori (da li jos neko moze to da potvrdi?). Bobby (sajt za proveru ispravnosti web strana) uopste ne moze da dobije stranu.
Mrzi me sad da skidam i stranu preko IE (covece, autor nije normalan – otvara se 5-6 minuta?!) i proverim da li je kod identican, ali je sumnjivo.
14. децембар 2003. у 1:53 am #15626brainkillaУчесникa novac je kod čika Bilija, pa je ostalo logičan rasplet.
Pa ako tako gledamo, novac je i kod dilera gudre, svercera duvana i sl., po meni oni nisu nista prljavije stekli svoj kapital, samo na nacin koji je ocigledno manje elegantan.
Treće: Iznenađuje me da u ovim vodama ima ljudi koji razmišljaju na taj način (ili sam ja stvarno naivan).
Nisam sasvim siguran, hoces da kazes da si time sto si ti naivan ja neki pokvaren covek, da si bolji od mene zbog nekog, nazovi progresivnog ( po tvom vidjenju), nacina razmisljanja? Mislim da si ti taj koji je ispolitizovao stvari, poenta recenice je bila da su takvi dupelisci poput doticnog webmaster-a, zato sto je Djindjic dao ruku Bilu Gejtsu, spremni da daju svoju bulju. Znaci, “Hvala ti za proviziju” u smislu, “da nije bilo tebe ne bih ja sad imao kome da se slihtam i pokazujem lazno znanje onemogucavajuci bilo kome drugom sem korisnicima IE-a da vide stranu”. Na stranice DS-a nikad ranije nisam isao, niti cu, u pitanju je jednostavno princip. E sad, sto si ti video tu recenicu kao pljuvanje po ubijenom premijeru, a npr. ZeKo nije, to je vise tvoj problem nego moj, ali bih te zamolio da se suzdrzis od daljih komentara koji imaju licnu notu.
14. децембар 2003. у 11:58 pm #15627NightweaverУчесникKakva stranka takav sajt. btw u Netscape 7.1 koji je opet Mozilla meni sve radi kako treba…idi lepo na http://www.spo.org.yu da vidiš kako sve šljaka kako treba..:))))
15. децембар 2003. у 12:18 am #15628nVideoУчесникPostoje stranice koje su radjene samo za IE. Takve stranice necu ni da pokusavam da otvorim, jednostavno me ne interesuju. nacicu isto to na jos 100 mesta!
15. децембар 2003. у 12:34 am #15629NightweaverУчесникPostoje stranice koje su radjene samo za IE. Takve stranice necu ni da pokusavam da otvorim, jednostavno me ne interesuju. nacicu isto to na jos 100 mesta!
Lepo rečeno!:)
15. децембар 2003. у 1:40 am #15630brainkillaУчесникKakva stranka takav sajt. btw u Netscape 7.1 koji je opet Mozilla meni sve radi kako treba…idi lepo na http://www.spo.org.yu da vidiš kako sve šljaka kako treba..:))))
To, care! Bez kralja ne valja 🙂 !
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.