Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›IE pobedjuje (u čemu ? prim.admin)
- This topic has 33 odgovora, 15 glasova, and was last updated 19 years, 2 months ranije by
m.
-
AutorČlanci
-
15. decembra 2003. u 11:47 am #15631
ZeKo
UčesnikS verom u boga za kralja i otadzbinu to majstori 🙂 🙂 🙂
15. decembra 2003. u 3:04 pm #15632unknown
UčesnikMa stvarno su bolesni ti webmasteri koji prave sajtove samo za IE.
Ako neki sajt nece da se prikaze iz gore pomenutih razloga.
Opera -> File -> Quik preferances -> Identify as MSIE 6.0 i sve bude OK. Mada za ActivX komponente to pomaze 🙂15. decembra 2003. u 4:21 pm #15633nVideo
UčesnikMa takvi sajtovi me ne interesuju. Kad izadjem na sajt koji je radjen samo za IE osecam se ko govno 😕
15. decembra 2003. u 8:54 pm #15634Nightweaver
Učesnik@nVideo
Dobro kažeš.Takve sajtove treba odrstraniti..da ne zauzimaju prostor!:)))17. decembra 2003. u 9:55 am #15635ZivicAleksandar
UčesnikI koliko jos koshta izrada tih flash-a, jeste da pruza mogucnosti kreativnog likovnog izrazavanja, ali kosta i to mnogo.
Ti sajtovi su ipak namenje ni za one koji bez AutoRun-a ne znaju ni da akiviraju DIVX-ove.17. decembra 2003. u 11:52 am #15636jovir
Učesnikali bih te zamolio da se suzdrzis od daljih komentara koji imaju licnu notu.
Nikako mi to nije bio cilj, u svakom slucaju se izvinjavam.
A i Ti bi mogao da pokusas da razumes da si svojim postom mozda nekog uvredio (ipak se radi o izvrgavanju ruglu maxime koja nekom znaci).
Sto se tice doticnog sajta, delim Vasu ljutnju, cak sam im poslao protest zbog toga.
Pozdrav!17. decembra 2003. u 1:33 pm #15637Nightweaver
Učesnik@Jovir
Misliš li da će išta promeniti zbog tvoje ili bilo čije reakcije??17. decembra 2003. u 3:15 pm #15638ZeKo
UčesnikNaravno da nista nece pokrenuti, ta trula zapadna filozofije, sajt im je sav fensi, sve lepo, pa jos ce Jovir-u reci za tebe da si budala, dobro se ismejati i produziti dalje, takvi su svi oni!!!
Najbitnije im je da sve lepo izgleda, sljsti, a koliko znam osnovna ideja prezentacije je da svako sto brze dodje do potrebnih informavija. Za primer pogledaj te sajt GNU-a, kao je odradjen i is linksa se moze videti i procitati sve sta je potrebno!!!Ali sta je tu je reklama je cudo!!!Stvari koje se reklamiraju su po pravilu slabo prodavane, mozda im ponestaje ideja?Kada oni nemaju sa cim drugim da se hvale vec sajtom koji se moze otvoriti samo u Exploreru, pa zar su na tu spali????17. decembra 2003. u 7:09 pm #15639Nightweaver
UčesnikOK..ko će da mi se pridruži da ga jedne večeri “obradimo”? Odavno to nisam radio!!:))
4. januara 2004. u 12:37 am #15640Sioux
UčesnikZao mi je sto ne mogu da pomognem ali na net ne bih iz IE-a ni u poslednjem stadijumu ludila ❗
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.