Početak›Форуми›Prvi put na Linuksu?›hakerski linux
- This topic has 67 odgovora, 25 glasova, and was last updated 12 years, 5 months ranije by
.Shath.
-
AutorČlanci
-
26. novembra 2010. u 4:53 pm #85863
dr.Petrovic
Gost:bigsmile:
26. novembra 2010. u 8:31 pm #85865asteriks
:santa:
ovo je bre linuks forum a ne krekerski forum, a i pitanje je javno a odgovor bi bio krsenje zakona
ja licno ne znam za neki krekerski program specijalno napravljen za facebook, a pre mnogo godina je postojao program za administratore koji zele da isprobaju koliko je bezbedan njihov vebsajt, zvao se webcrack 4.0, ukucaj u google i trazi. mada sumnjam da ce ti to pomoci za fejsbuk. da bi nekom provalio nalog, moras mu instalirati trojan ili keylogger u njegov kompjuter, i da mu maznes podatke koje ukucava, username i password.26. novembra 2010. u 10:51 pm #85866MladenIsakovic
GostHehehehehehe 😀
28. novembra 2010. u 10:05 am #85867velial
GostУвек можеш да кренеш од “0” па до “FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF”
тако ћеш сигурно да провалиш шифру.😉
28. novembra 2010. u 2:44 pm #85868Andersen
Gost“Hakeri” vec znaju o cemu se radi:
:party:
28. decembra 2010. u 10:33 pm #86093.Shath
:santa:
ovo je bre linuks forum a ne krekerski forum, a i pitanje je javno a odgovor bi bio krsenje zakona
ja licno ne znam za neki krekerski program specijalno napravljen za facebook, a pre mnogo godina je postojao program za administratore koji zele da isprobaju koliko je bezbedan njihov vebsajt, zvao se webcrack 4.0, ukucaj u google i trazi. mada sumnjam da ce ti to pomoci za fejsbuk. da bi nekom provalio nalog, moras mu instalirati trojan ili keylogger u njegov kompjuter, i da mu maznes podatke koje ukucava, username i password.Bez uvrede ali ovaj citat je glup koliko i sama tema . Program za “provaljivanje sifra ” na drustvenoj mrezi kao FB ne postoji , to sto se vi zaniste da BF kao metod jos uvek postoji nope . Inj3ct0r0v team je skoro iskoristio neki exploit na njihovom serveru i to je bilo to . Elem ako zelis da proveris svoj sajt ne treba ti nikakav webcraxk (lolz) , vec uzmes lepo acunetix skener , i proveris dal’ ti je sajt vunl na xss/lfi/rfi/sqli etc …
BTW. Mislim da sa free verzijom moze samo XSS testirati . Anyway vratimo se mi na linux , BT je pentesting distro zato sto dolazi prenatrpan raznim WiFI alatkama , aircarkom , i preinstaliram msf-om , inace nista posebno , cak je po meni odvratan distro .29. decembra 2010. u 12:33 pm #86097dukenukem_4d
Gost@.Shath
dobrodosho u *nix comjunity 😀
😀29. decembra 2010. u 4:44 pm #86104.Shath
GostHvala , zaista sam zaboravio da napisem ono ” hello ” . Forum je dobar i nameravam da ostanem duze 🙂
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.