Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › firefox extenzije!!!
- This topic has 25 одговора, 18 гласова, and was last updated 13 years, 10 months раније by LINUSER.
-
АуторЧланци
-
14. септембар 2005. у 2:30 am #6141linuxoidУчесник
da li koristite ‘firefox’ ?
Da li imate neke zanimljive extenzije, pluginove za isti?
Kojie extenzije vam najvishe koriste, i zashto?
meni su za sad najbolji:
1) Mozilla archive format (izmedju ostalog, chita i chuva fajlove u mht extenziji)
2) Cz – ChatZilla (mnogo dobar plugin za ircovanje)14. септембар 2005. у 7:39 am #34740zAkiLiУчесник1. gmail notifier
14. септембар 2005. у 7:56 am #34741sanel_nbg22УчесникGmail notifier
Page translator
FoxyTunes (kao neki mp3 player)
Pdf downloader (pita te da li hoces da downloadujes pdf ili da ga otvoris)
Ad aware
…
i ne mogu vise da se setim 🙂14. септембар 2005. у 11:00 am #34742ZarkoУчесникNaravno tu je FlashGot koji u kombinaciji sa nekim od puno podrazanih download managera (Aria,DOwnloadrer 4 x itd)moze mnogo da pomogne ljudima pri downloadu kojima cesto puca veza.
14. септембар 2005. у 11:20 am #34743NitroУчесникEvo kod mene:
Tabbed browser Preferencies
Gmail notifier
Adblock +
Image shack plugin, http://reg.imageshack.us/content.php?page=extension14. септембар 2005. у 3:07 pm #34744popeyeГлавни мајсторWeb developer, Live HTTP Headers, Adblock.
14. септембар 2005. у 4:11 pm #34745mtm76УчесникPored nabrojanih: ImageZoom, SwitchProxy, ForcastFox, BugMeNot (za stranice gdje je potrena formalna registracija, tipa nekakve dnevne novine i slično), Alow Right-Click, ShowIP, DNSStuf Toolbar, Slogger (arhiviranje starnica) i moja omiljena StumbleUpon.
14. септембар 2005. у 7:19 pm #34746densУчесникCuj da li koristimo 😉
Evo moje liste:
1. Switch proxy, cesto radim u raznim mreznim okruzenjima i doticni mi omogucava da izaberem jedan od n proxy servera (ili nijedan), mocno…
2. Forecast fox, dodatak za prognozu vremena i trenutnu meteo situaciju sa satelitskim prikazom slike…. mocno takodje…
3. Mouse gestures, programiranim pomeranjem misa uz levi, desni klik ili taster, pristupate funkcijama firefox-a, najcesce njime zumiram ili radim back&forward….
4. wml browser, pristup WAP stranama, zgodno ako razvijate iste…
5. ScrapBook… procitajte sami, dobar dodatak…
6. FlashGot
7. mrzi me vise da pisem… imam vise masina sa firefoxom i razlicitim ekstenzijama….
Drugo, kad pominjete ekstenzije, da pomenemo i teme… Inace veoma retko kastomizujem izglede aplikacija, plejera i sl. ali sam stavio temu
Noia 2, koja je fenomenalna… Puna preporuka…Ah, da setio sam se jos jedne ekstenzije: stop/reload… elem kako vam u browseru nikad ne treba u isto vreme i stop i reload dugme, ova ekstenzija to udruzuje u jedno… prakticno …
ovi moji opisi vec pocinju da lice na ono cedulje koje smo mogli svojevremeno da vidimo u prodavnicama odece i na kojima je pisalo:
“jeftino”, “nosi se” 😉toliko od mene
14. септембар 2005. у 7:50 pm #34747jovirУчесник14. септембар 2005. у 8:28 pm #34748DooleУчесникEvo i moje:
ImageShack
Wizz RSS News Reader
Tabbrowser Preferences
ScrapBook
PDF Download
Linky
LinkPreview
ForecastFox
FlashGot
downTHEMail!
CopyURL+
Copy Plain Text
ConQuery
ChatZilla
Bandwidth Tester
Auto Copy -
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.