Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›firefox extenzije!!!
- This topic has 25 odgovora, 18 glasova, and was last updated 12 years, 11 months ranije by
LINUSER.
-
AutorČlanci
-
14. septembra 2005. u 9:32 pm #34749
sanel_nbg22
UčesnikKako bekapujete firefox sa extenzijama da ne morate svaki put da ga skidate ponovo kad vam se nesto desi sa sitemom 😀
14. septembra 2005. u 9:55 pm #34750mtm76
UčesnikKako bekapujete firefox sa extenzijama da ne morate svaki put da ga skidate ponovo kad vam se nesto desi sa sitemom 😀
tako što backup-uješ sistem… 😈
ili još bolje: paziš da se ne desi ništa sa sistemom 😉
koliko ja znam sve što korisnik skine (ekstenzije i ostalo) se smiješta u
~/.mozilla
pa bi valjda to trebalo biti dovoljno.14. septembra 2005. u 11:46 pm #34751MladenIsakovic
Vrlo lako ja to radim na sledeći način:
Kada hoću da instaliram ekstenziju, na stranici gde piše “install now”, ja idem desni klik, pa save target as…”, i tako je downloadujem, bez da je automatski instaliram (tako je bilo prvi put, a od kada imam flashgot ekstenziju, dovoljan je desni klik na link, pa “flashGot link”); onda otvorim Firefox, pa File-Open (kao kad otvaraš bilo koji fajl), pa kliknem taj fajl (downloadovanu ekstenziju) u .xpi formatu, i on je onda klasično instalira, kao sa sajta, plus što mi ostane i ona downloadovana. Nju čuvaš u nekom folderu za sledeći put. Tako već dugo vremena imam dostupne sve potrebne ekstenzije, bez da ih svaki put instaliram kad instaliram Firefox.
19. jula 2007. u 2:16 pm #34752MladenIsakovic
UčesnikLjudi,
jel’ radi nekom “ImageShack toolbar” extenzija za Firefox? Na Windowsu radi, ali na Linuxu ne, mada kažu da Linux OS nije ni podržan, ali me zanima jel’ uspeo neko da je potera anyway 🙂20. jula 2007. u 7:23 pm #34753burga
UčesnikFoxtrick
LiveFox 😉20. jula 2007. u 7:51 pm #34754JMateja
UčesnikEvp neke koje nisu pominjane a meni se jako dopadaju:
ColorfulTabs – Tabovi su šareni svaki u drugoj boji a možete i sami da birate koja boja za koji tab
Gmail Manager – Dugo sam se mučio da u firefox-u otvorim istovremeno više Gmail naloga, e pa sa ovim može O0 🙂
GTDInbox – GetThingsDone dodatak koji daje nove mogućnosti u Gmail nalogu. Treba ga malo savladati (logiku rada), kad prebrodite prve muke nezamenljiv alat!20. jula 2007. u 8:58 pm #34755MladenIsakovic
UčesnikFoxtrick
LiveFox 😉Pa nema ih na add-ons listi, daj link.
20. jula 2007. u 9:11 pm #34756foxbunny
UčesnikE, mislim da ovo niko nije pominjao jos:
FireBug
Odlicna ekstenzija za web developere. Ima JavaScript debugger (cak sam zahvaljujuci njemu uspesno poslao bug report Telenorovom sajtu za indikator preostalih karaktera u formularu za slanje SMSa :biggrin:), vizuelizaciju box modela i slicne sitnice koje zivot znace.
20. jula 2007. u 11:16 pm #34757LYb
UčesnikFoxgame,ali samo za one koji igraju Ogame 🙂
21. jula 2007. u 10:16 am #34758burga
Učesnik -
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.