Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Fedora, Red Hat,… › Fedora 10
- This topic has 61 одговор, 16 гласова, and was last updated 15 years, 6 months раније by LINUSER.
-
АуторЧланци
-
28. новембар 2008. у 4:40 am #73537BRANKKOМодератор
Ja skinuo jos prekjuce i386 verziju i pukla mi 2 diska dok sam je rezao. I na kraju narezem kad ono ostecen disk. Otvorim ja ISO u HEX editoru, kad ono prvih 20% fajla sve nule… A lepo kazu ljudi
After downloading an ISO, verify it.
Kako sam u medjuvremenu skinuo i x64 verziju, Reko’ da ne skidam ponovo popravicu je uz pomoc one fore sa ‘zapcem’ kad ono x64 verzija nije bila OK za manje od 1% (verovatno samo onay hash file) a ova x32 skoro 27% ne valja.
Stavih da se popravlja, kad ono sad posle vise od 2 cela dana ostalo da se skine jos 7%. Glupavi torrent, do sad bi je 2x skinuo preko HTTPa! Al’ barem ce mi biti proverena 😉
Tako da je jos nisam probao 🙁
28. новембар 2008. у 7:16 am #73538dare023УчесникJesi li proverio da li je dobro narezan,imas tu opciju na pocetku!
Ma da, prvo sam probao na rw pa nije valjalo, pa sam onda na običan cd i isto…
A na taj isti rw sam stavio gnome verziju i radi – znači do diska nije..28. новембар 2008. у 9:31 am #73539marelliУчесникPokusaj opet da download-ujes!
28. новембар 2008. у 9:48 am #73540LINUSERУчесникDownload, koji je verovatno najpouzdaniji je sa http ili ftp mirror-a, sa “wget -c “
28. новембар 2008. у 11:52 am #73541dare023УчесникPokusaj opet da download-ujes!
Ma , evo skidam dvd sa torenta,rešio sam da igram na krupno.. 😀
28. новембар 2008. у 1:27 pm #73542BRANKKOМодераторUff jel jos nekome puca KDE? Znaci toliko nestabilan da je neupotrebljiv.
Gnome (ocekivano) radi do yaya, ali ga ne volim totalno…28. новембар 2008. у 1:27 pm #73543marelliУчесникE,mozda sam i ja to trebao da uradim,ali dobro da si rekao,ja potuno zaboravio na DVD.
Taman cu da ga stavim da se skida,nek se nadje ,he he he … >:D
28. новембар 2008. у 11:45 pm #73544nebjakУчесникRekao sam nekoliko puta na forumu, i opet cu, dostro radi najbolje sa default okruzenjem, stoga Fedora 10 sa GNOME-om, mi radi vise nego extra! Kad sam tek instalirao, 26.11. iskocilo mi je da ima nekih updateova, bug fixes i sl. update-ovao sam i evo vec drugi dan nista novo se ne pojavljuje.
29. новембар 2008. у 5:52 pm #73545LINUSERУчесникUkoliko želite da koristite neku stariju verziju programa (koja je lepo funkcionisala pod fc8 ili fc9), a da ne bi permanentno bili upozoravani da je potreban “update” možete ukloniti “PackageKit-yum-plugin” (i sa njim još nekoliko paketa iz grupe PackageKit). Da bi lagodno instalirali nešto što vam kasnije padne na pamet iskoristite “pirut-1.3.31-1.fc8.noarch.rpm”.
Ovo sam upravo uradio zbog browser-a Seamonkey 1.1.13 koji hoće da “crkne” (recimo kod http://www.4shared.com); instalirao sam Seamonkey 1.1.9 za fc9 (nisam našao noviji-mada nisam preterano ni tražio), sa kojom se to ne dešava.
29. новембар 2008. у 6:16 pm #73546dare023УчесникEvo i mene na F10!
Nije loše,gnome radi lepo,probao sam pre neke fedore, ova baš izgleda lepo, nekako mi gnome lepši nego na ubuntu,šta ja znam…
Malo me buni to što se prilikom podizanja restaruje,linija dođe donekle, retart, pa opet i onda se podigne.
I da, jel’ sad treba da KDE posebno instaliram , nisam u instalaciji primetio opciju?A ne vidim ni opciju da mogu da biram okruženje?E ne mogu da verujem, izbrisao sam ,add remove programs, kako da ga vratim?Help!!!
Sređeno!! O0 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.