Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Хардвер › (eksterni) modem za MDK 10.1 [kupio eksterni sweex]
- This topic has 30 одговора, 13 гласова, and was last updated 21 years, 4 months раније by
sifumarko.
-
АуторЧланци
-
19. април 2005. у 9:16 pm #26842
sifumarko
УчесникAj sad da se malo lozim, bas sam juce uzeo polovan USR 56k v90 faxmodem (model 5630) za 25 EUR, flesovao mu BIOS i sada je v92.
Je li LYb, ima li neke razlike u performansama, da znam dal da ja przim moj… 😆
20. април 2005. у 4:04 am #26843LYb
УчесникTja, sta znam, mislim da nema, niti bi trebalo da ima. Kod v92 je fora to sto kada se spoje dva v92 modema u stanju su da se svaki sledeci put prepoznaju, pa onda brze odrade handshaking. Da v92 ima onaj ‘modem on hold’, tj. neko te zove, modem ode on hold, ti se javis, zavrsis razgovor i modem nastavi gde je stao – ali pojma nemam, nisam uopste pokusao nista sa time da radim, posto treba mnogo stvari da se usaglasi.
20. април 2005. у 12:43 pm #26844sifumarko
УчесникAha…. E pa ovaj moj je onda vec sprzen. Ali, sto ti kazes, ne radi bas kako bi trebalo. Na primer kada me neko zove… Ja imam ISDN pa obicno prebaci na drugu liniju ali ako su obe zauzete onda mi prekine vezu da bih mogao da se javim, medjutim posle se ne kaci. Ali dobro, ni to nije lose (osim kada skidam recimo Suzanu Mancic pa me prekine kod 57-og megabajta 🙄 ). A i odma zove kada ga pokrenem, nema one duge inicijalizacije modema (mada to mozda nema veze sa tim).
U svakom slucaju, necu da diram nista…
21. април 2005. у 9:19 am #26845burga
УчесникE, sad, sto se tice Suzane Mancic ili bilo kog drugog veceg skidanja, tu samo iskoristi KGet ili neki slican download agent, koji ce lepo da ti nastavi tamo gde je stao.
21. април 2005. у 11:50 am #26846sifumarko
УчесникE, sad, sto se tice Suzane Mancic ili bilo kog drugog veceg skidanja, tu samo iskoristi KGet ili neki slican download agent, koji ce lepo da ti nastavi tamo gde je stao.
Znam, to obicno i radim, ali nju sam morao preko BitTorenta, nisam mogao da nadjem nigde ovako… 😉
21. април 2005. у 7:35 pm #26847brale
Учесникeh da si se samo raspitao po komsiluku 😆
21. април 2005. у 11:39 pm #26848sifumarko
Учесникbrale, prijatelju moj, to ti uopste nije losa ideja 🙂
Evo, da te pitam sad, da li mozda imas KDE 3.4 za Mandrake/Mandrivu??? Ja imam za slackware (stigo mi danas zajedno sa Vectorom)…
22. април 2005. у 7:13 am #26849Daniloc
УчесникZar nije sve isto, sta kde 3.4 neide uz a?
22. април 2005. у 7:55 am #26850sifumarko
УчесникKDE je isti ali ja neznam da u Mandrivi instaliram .tgz slackware pakete. A uzo sam taj KDE jer sam mislio da predjem na Vector. Ali posto mi Vector uopste ne radi onako kako sam se ja nadao 😥 (stavise, verovao ili ne radi mi sporije nego Mandrake 10.1) vratio sam se na prvu ljubav koja zaborava nema. E sad hocu da utvrdim da li je Vector sporiji zbog novog KDEa ili je nesto drugo u pitanju. Zato sam zamolio Braleta da mi pozajmi na dan-dva (ako ima naranvo) KDE 3.4 za Mandraka.
22. април 2005. у 9:27 am #26851brale
Учесникeh komso, to nemam.Time se ne bavim, kod mene od tih stvari dolazi u obzir samo fluxbox. Da imam vrlo rado bih ti pomogao.
Pozdrav -
АуторЧланци
Форум ‘Хардвер’ је закључан за нове теме и одговоре.