Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › ‘di je onaj BrokeBody
- This topic has 65 odgovora, 10 glasova, and was last updated 19 years, 3 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
30. maj 2007. u 10:42 am #54598
foxbunny
UčesnikNarodna nauka je odavno utvrdila da je znanje obrnuto proporcionalno jacini glasa (kolicini nebitnog teksta u postovima). 😉
30. maj 2007. u 10:54 am #54599dejanium
Učesnik@foxbunny san
tako nekako, govori glasno i mnogo i bices uvek u pravu :'(
gde iskopa ovu japansku mudrost, susija ti?! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
podseti me na parodiju rodoljubive pesme djure jaksica “padajte braco”.” padajte braco, plin’te u krvi, pustite mene da bezim prvi”
30. maj 2007. u 10:55 am #54600foxbunny
Učesnikgde iskopa ovu japansku mudrost, susija ti?! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
podseti me na parodiju rodoljubive pesme djure jaksica “padajte braco”.Kad bi me video uzivo, odmah bi znao korelaciju izmedju kosine mojih ociju i prethodnog posta. 😀
30. maj 2007. u 10:58 am #5460130. maj 2007. u 11:07 am #54602foxbunny
Učesniksta je? stalno riza za rucak?! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Hahahaha. I get that a lot. 😉 Ali, eto, da se zna, ne jedem non-stop susi, ne pijem soja-sos umesto vode, a jedem leba beloga uz sva srpska jela. I nisam se ubio…. jos. :p
30. maj 2007. u 11:44 am #54603velial
UčesnikNisam bas siguran da se bezanje sa bojnog polja igde smatra casnim aktom, a narocito ne u Japanu. “Pobediti tako sto izgubis” je prihvatljivija stvar (ima onu dozu romantike svojstvenu kamikazama). No ne bih ovo sa Brokeom toliko dramatizovao i uporedjivao sa dezerterstvom ili necim slicnim, covek jednostavno nece vise da se igra i to je to.
Citao sam sad ponovo tu famoznu prepirku gde se broke iznervirao. Moguce da je broke od silnih postova imao i glupih tema kao i svi mi ostali, samo sto je “glupa tema” relativan pojam. Nesto sto je meni glupo ne znaci da je glupo svima na ovom forumu.30. maj 2007. u 12:41 pm #54604foxbunny
UčesnikNisam bas siguran da se bezanje sa bojnog polja igde smatra casnim aktom, a narocito ne u Japanu. “Pobediti tako sto izgubis” je prihvatljivija stvar (ima onu dozu romantike svojstvenu kamikazama). No ne bih ovo sa Brokeom toliko dramatizovao i uporedjivao sa dezerterstvom ili necim slicnim, covek jednostavno nece vise da se igra i to je to.
Vidi sta ti je Srbin. Lepo mu Japanac kaze sta se kaze u Japanu, a on tera po svome. :p Salu na stranu, nisam rekao “castan” cin, vec da jednostavno pobedjujes (prezivljavas, izvlacis tanji kraj, itd). Drugo, ja uopste ne smatram da je Broke dezertirao. Vec da je samo napustio forum posto mu je bilo lose na njemu. Cemu cast, kada ti je lose. Mozda cak i fizicki. 🙁
31. maj 2007. u 10:16 am #54605jboban
UčesnikVec da je samo napustio forum [u]posto mu je bilo lose na njemu[/u]. Cemu cast, kada ti je lose. Mozda cak i fizicki. 🙁
Ne treba previše pričati o tome. Ja nemam ništa protiv i nije se naljutio na mene, ali mislim da je previše padao u vatru i bio nervozan. Ne mislim da ga je neko vredjao niti na bilo koji način oterao odavde. Sitna podbadanja su sastavni deo diskusije i čine sukob mišljenja, ali ne i razlog za nervozu.
I mnogi drugi od nas ovde su imali razne konflikte, mene čak i javno psovali rečima neprimerenim forumu, ali tu sam. Dakle, konkurs da me oterate i odem kod BrokeBody-ja je još otvoren… >:D31. maj 2007. u 10:33 am #54606dejanium
Učesnikne zans u sta se upustas, cuvaj dah za poslednju volju, otkazi konkurs.
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
31. maj 2007. u 10:40 am #54607 -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.