Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › ‘di je onaj BrokeBody
- This topic has 65 odgovora, 10 glasova, and was last updated 19 years, 3 months ranije by
foxbunny.
-
AutorČlanci
-
31. maj 2007. u 11:50 am #54608
velial
Učesnik[quote=”dejanium”]
@jbobanne zans u sta se upustas, cuvaj dah za poslednju volju, otkazi konkurs.
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Upravo. 😀 Uf, pa, jbobane, ti nisi svestan sta ovaj forum moze da uradi od coveka. >:D
[/quote]Podbadanja sitna i krupna bole svakog, samo je bitno koji ce organ da te zaboli po tom pitanju.
Nije sve jedno. 😎31. maj 2007. u 12:21 pm #54609foxbunny
UčesnikSto se mene tice, atmosfera na forumu je opet nekako zivlja u poslednje vreme i, kao sto vidite, postujem svaki dan. Valjda ce tako da se nastavi.
A napusavanja ce verovatno biti. Evo, bas pre neki dan vidim neko napusava nekoga zato sto je postovao “glupo pitanje”. Jednostavno, za mene ne postoje glupa pitanja, vec samo glupi odgovori. Ako nemas sta pametno da kazes, onda nemoj da kazes ni nesto glupo, i sve je ok. Ima ko hoce da odgovori, a ako bas i nema onda postoje i drugi forumi, mejling liste, IRC.
Predlozio bih tomaji (ako cita ovaj topic uopste) da napravi odeljak za novajlije. Kao na Arch forumu. Sa jasnim opisom: “Odeljak u kome ne postoje glupa pitanja.” I u tom odeljku pododeljci za distroe (molim te, tomaja, da stavis i jedan za Arch Linux, pleeez), a ja se, evo, dobrovoljno prijavljujem da moderisem ceo odeljak, ako nece niko.
31. maj 2007. u 7:02 pm #54610miodragz
UčesnikE bre foxbunny mnogo oces ja se ne slazem sa tim da ima podforuma za Arch sta ce nam to.
@jbobane nemoj 2x da kazes31. maj 2007. u 8:59 pm #54611foxbunny
UčesnikE bre foxbunny mnogo oces ja se ne slazem sa tim da ima podforuma za Arch sta ce nam to.
Ne, bre. Ne mislim na glavni forum kao FORUMI > ARCH LINUX. nego mislim na pododeljak za pocetnike: FORUMI > LINUX ZA POCETNIKE > ARCH LINUX. Jos uvek nema toliko archera da bi postojao ceo jedan odeljak, ali svakako bi bilo zgodno da postoji u delu za pocetnike. 🙂
1. jun 2007. u 6:44 am #54612GoranSTX
UčesnikE bas da vidim kako ce se ovo odvijati… Mene su pre izvesnog vremena hteli spaliti na lomaci i nakon toga razasuti pepeo na 3 kontinenta zbog predloga “PodForum za pocetnike”. Ha!
Eto danas covek postavlja pitanje kako da snimi fajl na HDD. Ovo ce da bude “I told you sou” ali da smo napravili takav podforum i jasno ga istakli, imali bi do sada pozamasnu kolekciju kojekavih saveta i instrukcija. Dakle – I told you sou!!!
1. jun 2007. u 6:59 am #54613dejanium
Učesnikipak se okrece, ti si galilej ovog foruma, jeste lepo si rekao! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
1. jun 2007. u 7:21 am #54614GoranSTX
Učesniksta ces….
genij u vremenu koje ga ne razume… 🙂 🙂 🙂1. jun 2007. u 7:49 am #54615dejanium
UčesnikO0 bez zezanja, trebalo bi napraviti nesto za pocetnike, bar osnovne stvari.
a onda, nema “glupih” pitanja, pa nece bitinikog da se zesti i pljuje :'( :'( :'(
propade zabava >:D1. jun 2007. u 8:10 am #54616miodragz
UčesnikSalim se malo fox naravno da treba O0
1. jun 2007. u 1:29 pm #54617foxbunny
UčesnikSalim se malo fox naravno da treba O0
Pa pazi, nije bas da treba. Mislim archera ovde nema jos mnogo. Ja znam za dvoje-troje koji su probali, a za sada mislim da samo dvojica koriste Arch. Tako da je sasvim dovoljno da bude pododeljak u odeljku za pocetnike. Ali taj odeljak za pocetnike je definitivno potreban.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.