Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › ‘di je onaj BrokeBody
- This topic has 65 одговора, 10 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by
foxbunny.
-
АуторЧланци
-
24. мај 2007. у 3:27 pm #54588
GoranSTX
УчесникMa salio sam se za spam…
Naravno da je odluka o povratku samo na Broke-u, ali mislio sam da mu damo mali podsticaj…
Mislim, nisam suze lio kad je otisao, cak smatram to za ne vrlo pametan potez, u krajnjoj liniji nije forum ni izgubio ni dobio na kvalitetu sadrzaja, jedino se hejt malo stisao… Iz cega, kad se razmislja logicki, proistice zakljucak da je su svi problemi reseni kad je covek otisao, a svi znamo da nije tako. Hejt je i dalje tu, samo je manje ispoljen, ali ako se na tome ne poradi, opet ce prokuljati, i “cime cemo se onda osoliti” ???24. мај 2007. у 8:16 pm #54589Sioux
Учесник#
24. мај 2007. у 11:20 pm #54590miodragz
УчесникA sto hejt nema hejta meni nije problem da sa svima sa kojima sam se nesto raspravljao na ovom forumu da odem na pivo,radzu,viski,sokce ili ko sta hoce al eto neko primi k srcu previse i ima malo kraci fitilj al jbg ako je coveku lepo da ne dolazi ne treba ga siliti
25. мај 2007. у 12:03 pm #54591dejanium
Учесникja mislim da se registrovao kao marija, pa salje one postove o ssk da nas “muci” :biggrin: :biggrin: :biggrin:
25. мај 2007. у 3:21 pm #54592miodragz
УчесникMIslis 😀 😀 😀
25. мај 2007. у 5:27 pm #54593foxbunny
УчесникKo god da je, veoma kreativno, nema šta. Ste čitali? O čemu se radi? >:D
25. мај 2007. у 7:09 pm #54594kosmi
Учесникja mislim da se registrovao kao marija, pa salje one postove o ssk da nas “muci” :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Marija, ŽENSKO li si ?!? 😀29. мај 2007. у 9:10 pm #54595jboban
Учесник“…forumasi ce pozeljet novih tema, ali novih tema biti nece…”
Zašto? Članstvo na forumu je dobrovoljno i niko ko ne želi ne mora biti član, ali to ne znači da će forum stati bez bilo koga od nas.
a da je karakter jeste, rekao covek “odo ja” i stvarno ode.
To karakter? Davno Njegoš reče: “Treba biti kadar stići i utjeći i na strašnom mjestu postojati!” 😉
30. мај 2007. у 9:14 am #54596dejanium
Учесникmora da je tako, vuk dlaku menja, ali cud … :biggrin: :biggrin: :biggrin:
svaka ti je na mestu! zboris ka’ vladika rade 😉
– naravno da forum nece stati, samo usporava. BrokeBody je dao malo dinamike forumu, radoznao covek, svasta ga zanima i hoce da podeli svoja interesovanja s drugima. nekome je to smetalo i bilo detinjasto, nekom ne, ovi prvi su bili glasniji i napadniji. drugi forum slicne sadrzine je prilicno zamro, ljudi nisu hteli da trpe drndose i baj baj, postavljene teme ostaju bez odgovora/novih odgovora po par nedelja, sadrzaj se slabo azurira …
– karakter ::) , ima jedna narodna izreka “nemaj šalu sa budalu”, treba znati kad otici O0
30. мај 2007. у 10:38 am #54597foxbunny
Учесник[quote=”dejanium”]
a da je karakter jeste, rekao covek “odo ja” i stvarno ode.To karakter? Davno Njegoš reče: “Treba biti kadar stići i utjeći i na strašnom mjestu postojati!” 😉
[/quote]Nekad je zdravije jednostavno otici. U japanu se kaze: “Pobediti bekstvom” (makeruga-kachi). Znaci pobedjuje onaj koji ostane ziv, pa makar napustio bojno polje. Banzaaaaai! >:D
EDIT: Zapravo, tacan prevod je “Pobediti tako sto izgubis”, ali ono, poenta je ista. ::)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.