Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Da li neko od Vas planira da dize VISTU???
- This topic has 101 одговор, 24 гласа, and was last updated 18 years, 5 months раније by BrokeBody.
-
АуторЧланци
-
17. фебруар 2006. у 1:50 pm #40458LYbУчесник
To je predlog koji su pokusali da proture ljudi iz jednog ministarstva.
17. фебруар 2006. у 5:23 pm #40459Red_ZmajaУчесникE nema me jedan dan i svasta se desi dobijemo devojcicu na forumu i svi odma krenu ka….
😆 Pazite se samo da ona ne…. :p
2 velialDa zalazem se za legalnost i da platis onome koji je napisao program koji koristis ako on to zahteva…ako ne pisi sam svoje programe 😛
17. фебруар 2006. у 6:01 pm #40460HansУчесникako ne pisi sam svoje programe
e brate moj
kad bi on pisao sve programe koji mu trebaju zavrsio bi u Lazi Lazarevicu
17. фебруар 2006. у 6:30 pm #40461Red_ZmajaУчесник[quote]ako ne pisi sam svoje programe
e brate moj
kad bi on pisao sve programe koji mu trebaju zavrsio bi u Lazi Lazarevicu[/quote]
To znaci da treba…..sta?17. фебруар 2006. у 6:39 pm #40462HansУчесникPa ili da se otvori za neke novce ili naravno linux,freeBSD…
18. фебруар 2006. у 9:19 am #40463velialУчесникPa lepo. Ko te unajmio za neki posao trazi da vidi papire da li ti je legalan software na kojem ces to da uradis
Vecina datoteka u sebi sadrze informaciju u kom su programu radjene. Negde mozes jednostavno da otvoris datoteku u tekst editoru i da nadjes liniju sa imenom programa, tek onda trazis papire. Ljudi cesto daju crteze, ili tekst, samo na papiru. Tu uglavnom ne mozes nista da proveris. To pravi veliki problem (narocito crtezi) ako hoces dalje da obradjujes te podatke, posto ni klestima ne mozes da iscupas primerak na CD-u.
18. фебруар 2006. у 10:06 am #40464BrokeBodyУчесникOff-Topic
Covece! Vec sto godina ti stoji privatna poruka koju sam ti posalo, a Poslato folder mi je i dalje prazan, sto znaci da je jos nisi procitao! 😕
18. фебруар 2006. у 5:33 pm #40465dare023УчесникSvašta se napričalo ovde , pa da i ja kažem koju….
Rasprava o tome koji je OS bolji je čisto gubljenje vremena!Ja koristim i win i linux jer mi je tako bolje i lakše.Win za fisk kasu, filmove ,poneku igricu , a linux za čačkanje “ispod haube” , kinternet idr…
Za većinu je win idealan jer ne žele za svako sr… da dodaju red ovamo ili onamo.
Glavni je problem u standardizaciji – kada bi kakav takav standard postojao i svi ga se pridržavali sve bi bolje izgledalo.
Posebna je priča o nedostatku dokumentacije koja je ili na engleskom ili je uglavnom nema ( pozdravljam prevod slackbook-a)
Mislim da kada bi se u razvoju distroa pretpostavilo da nisu svi programeri – dobilo bi se na popularnosti.
Ovako , win će i dalje biti na mnogim računarima jedini , a samo kod nas koji volimo da probamo i druge stvari sporedni sistem.
Inače, kada bi na linuxu mogao sve što i na win-u bez razmišljanja bih ostavio samo lin na hardu.
😀19. фебруар 2006. у 11:54 am #40466miroslav_joksimovicУчесникVidim neki na forumu kazu za one koje misle da koriste ” sistem ” da imaju dual boot. Naravno, cim je pod znacima navoda, zna se na sta mislim, zar ne?!
Naravno da imam dual boot : Ubuntu i SuSE. 😉
9. мај 2006. у 11:35 am #40467BrokeBodyУчесникI jel’ probao neko, kakvi su utsici, …?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.