Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › bez winovsa
- This topic has 14 одговора, 6 гласова, and was last updated 22 years, 8 months раније by
ZivicAleksandar.
-
АуторЧланци
-
28. новембар 2003. у 6:36 am #3111
soltek
Учесникda li je moguce da na svom pc-ju ostavim samo linux
28. новембар 2003. у 6:47 am #15089brainkilla
УчесникDa li je ovo retoricko pitanje? U svakom slucaju da, ja koristim samo Linux i ni jednom nisam pozalio zbog te odluke. Just do it 🙂
28. новембар 2003. у 7:36 am #15090Arion
Учесникda li je moguce da na svom pc-ju ostavim samo linux
pa teoretski bi morao da imas i neki limeni poklopac da ti ne pada prasina, mada ja komp uvek drzim otvoren jel mu stalno cupam creva po potrebi… 🙂
28. новембар 2003. у 3:04 pm #15091ZivicAleksandar
УчесникDa kada ga jednom postavis na linux, neces vise imati potrebe da mu cupas creva, ili da to vise neces moci tako jednostavno da uradis, jer linux nema AddNewHardwear.
A iskreno neznam bas mnogo njih kojima je plek uopste potreban na mashini, i sto vec jednom ne narave neke anti statik sprejove za komp, Ili postoji li neki modul za kompajliranje prasine u kernel, pa da je onda smo iskljucis ili disejblujes i ona se vise neskuplja tamop gde netreba ❓28. новембар 2003. у 4:41 pm #15092Aleksandard
Учесник😳
Sta rece neces moci ???????
Nemoj plasiti ljude
to je veoma lako
a i on to sam radi prilikom podizanja
mozda si primeti da u jednom od redova piseDa provereava da nema novog hardvera 🙂
29. новембар 2003. у 12:28 am #15093ZivicAleksandar
УчесникAli sto mi makar onda ne pokrene i izmisli od nekud onaj /sda1 pa da mu izmotiram USBFlash, ili ako mozda znash kako to rucno uradim, BEZ da mu ista kompajliram, ako je moguce?
Inace ja u W2k vishe i ne ulazim, samo mi zauzima prostor na disku, a posto sam mu i drugu NTFS particiju krajcovao za potrebe linuxa, imam pitanje, dali da je pretvorim u FAT32 pa da mogu da pisem po njoj iz linuxa ili… ext2 pa da je vidim kroz TotalCMD, naravno spojedenom memorijom u te svrhe?29. новембар 2003. у 1:32 am #15094Daniloc
Учесникnajbolja kombinacija fat32 i ext3
29. новембар 2003. у 11:02 pm #15095Aleksandard
УчесникDa za WIN ti je najbolje fat32 zbog pisi/brisi
A sto se tice Linux particije o bih ti preporucio ReiserFS
a i svi iskusniji korisnici bi ti to preporucili !!!30. новембар 2003. у 1:49 am #15096ZivicAleksandar
УчесникPreporucimi kako da mu postavim particije na 10GB primary hda4, za /root; /user i /install kao logicall particije, pritom mislim na preporuku u vezi velicine, i dali bi ovo proferceralo?
30. новембар 2003. у 3:34 am #15097Daniloc
УчесникA kakva je razlika imadju ext3 i Reiser FS
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.