ViceA

Napravljene poruke na forumu

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • kao odgovor na: Koji Linux? #35097
  ViceA
  Učesnik

  Nisi mi predlozio ni jedan program 🙄 Koji programi su najbolji za slusanje muzike, gledanje filmova i tako to. Ono sto su winamp, BS Player, T Commander itd itd u windowsu koji su isto toliko zastupljeni u linuxu?

  kao odgovor na: Koji Linux? #35095
  ViceA
  Učesnik

  Hmm. D: particiju sam mislio da ostavim tu gde jeste, ali da je kasnije koristim sa linuxa kada ga instaliram na preostali deo harda. Za ovaj odgovor pod 3) nisam bas siguran ali ako ti tako kazes….Znam da se za takve stvari dosta koristi Mac a za linux/unix nikad cuo.Ok mozda sam samo nedovoljno informisan. Mogao bi da mi predlozis par kvalitetnih programa……..

  kao odgovor na: Koji Linux? #35093
  ViceA
  Učesnik

  Ok. I ja sam korisnik windowsa koji hoce da predje na neki od linuxa. Posto nemam pojma o linuxu hteo bih da postavim par pitanja:
  1) posto imam na d: particiji ogromnu kolicinu muzike u mp3 formatu i ne pomisljam da to brisem da li mogu tu particiju da koristim i posle instalacije linuxa i sta je sve potrebno za to.Ili u slucaju da sav mp3 prebacim na neki drugi hard kako da ga posle vratim na hard zajedno sa linuxom?
  2)da li linux prepoznaje diskove rezane pod windowsom (mislim na data format)
  3)nasao sam neke programe za rad sa audio fajlovima pod linuxom. Interesuje me, ako neko ima iskustva sa tim, koliko su kvalitetni ti programi i da li uopste mogu da se porede sa npr Sound Forge-om,Cubase-om,Reason-om i slicnim muzickim software-ima.
  4) i zadnje pitanje. Gde naci crack za programe pod linuxom? 😈

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)