redor

Napravljene poruke na forumu

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • kao odgovor na: Gnome commander file associations problem #82568
  redor
  Učesnik

  Proradio mi je Gnome commander, prevideo sam neke stvari i zato nije radio sa izmenama u default.list fajlu (moja greška).

  Postavio sam u default.list fajlu da default program bude vlc za video/x-avi mime type a video fajl koji sam želeo da mi otvori ima mime type video/x-msvideo, tako da sam i za taj mime type stavio vlc kao default program (video/x-msvideo=vlc.desktop) i sad je i u g.commanderu vlc default program za avi fajlove.

  Podešavanja u samom sistemu u default.list fajlu se odnose na sve programe i pravilno funkcioniše kad se naprave izmene za sve mime tipove koje želite. Ok to je to, hvala!

  kao odgovor na: Gnome commander file associations problem #82564
  redor
  Učesnik

  To je to, hvala dens! Obe varijante rade bez problema. Koristicu Krusader a ako neko natera g.commander da radi nek javi jer me interesuje u cemu je caka.
  Poz.

  kao odgovor na: Gnome commander file associations problem #82561
  redor
  Učesnik

  Probao sam i Krusader ali ne mogu da se konektujem preko sambe na mrezu sa windows racunarima, izbaci mi poruku kad izaberem samba shares iz padajuceg menija : Could not connect to host for smb://smb-network/.
  Da li to ima veze zato sto je krusader za kde okruzenje, da li treba da se instalira nesto dodatno? Inace sambu sam podesio kako treba i lepo radi u g. commanderu i nautilusu. Kako da  podesim Krusader za sambu?

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)