Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Zvuk u Linuxu, godina 2009.
- This topic has 30 odgovora, 10 glasova, and was last updated 17 years, 2 months ranije by
kosmi.
-
AutorČlanci
-
25. jun 2009. u 5:13 pm #79548
kosmi
UčesnikKupus u glavama O0.
25. jun 2009. u 5:19 pm #79549JA_SAM
Učesnik[i]please…[/i]
znači u mesari nismo (ko li stalno kobasice pominje ??? )
a na zelenoj pijaci ? (kupus kupus nano treba… 😀 😀 )Vaistinu kupus u glavama.
25. jun 2009. u 5:42 pm #79550kosmi
UčesnikVaistinu majmun ušao u tenak 😮
26. jun 2009. u 11:20 am #79551Punky
UčesnikNa archu mi je najbezbolnije bilo da namestim alsu za početak, a juče namestih oss4 i mogu vam reći da su se moje uši, zvučnici, zvuk i zvučni efekar ceo, preporordili, baš tako, ponovo rodili…pa sad, ja bih rekao jebeš alsu od sad pa na dalje, ali imam muke da pogodim na ovom mom ogoljenom configu kernela, šta da uključim kako bi oss4 radio, na generic radi, a ovamo sam nešto debelo isključio,cccc…valjda će oss4 uskoro ubaciti u kernel kao opciju….
26. jun 2009. u 10:00 pm #79552popac
UčesnikBežte od Puls audija dokle god možete. Ja napravio grešku i rešio da prekompajliram programe i počnem da koristim Puls audio kada je izašao Gnom 2.26,… Užas za sada 🙁
Druga stvar koja će da nas sada snađe na Gnomu je Vebkit. Epifani 2.27 je skroz spor sa njim, probao da koristim nekoliko nedelja i malopre se vratio ne Geko. Valjda neće da nam diraju Geko iz Gnoma 2.28 :angel: Ne znam kako se Konkverovci snalaze sa Vebkitom na KDE-u, ali ovo ne miriše na dobro :biggrin:
26. jun 2009. u 10:06 pm #79553dukenukem_4d
Učesnikpočinjem već da sumnjam da je ms ubacio agente među te programere… 😡
kao ono prle i tihi i onaj-debeli-kako-se zvaše… (pavle vujisić)
sabotagen ?(hehe šalim se 😀 )
26. jun 2009. u 10:10 pm #79554MladenIsakovic
Učesnikonaj-debeli-kako-se zvaše… (pavle vujisić)
Zvao se Joca, a oko šale – jel’ imaš neke insajderske informacije? 😉
26. jun 2009. u 10:23 pm #79555dukenukem_4d
Učesnikjel’ imaš neke insajderske informacije?
aha gledanjem sourceta ,potpisali su se izgleda… 🙁
prle i tihi u kernelu 🙂 :angel:27. jun 2009. u 12:13 am #79556kosmi
Učesnik@popac
Meni bitno da je epiphany, nek se mota iznad/ispod i Spajdermen ako hoće pa i Kornjače one nindžeO027. jun 2009. u 6:44 am #79557Oko_sa_Bagdale
UčesnikDruga stvar koja će da nas sada snađe na Gnomu je Vebkit.
Zaista ne znam kako je WebKit odradjen na Gnom-u ali mogu ti reci da Midori 1.7 sa najnovijim WebKit-om ubija koliko je dobar i brz (bar na OpenBSD-iju). Midori-iju i WebKit ce trebati jos malo peglanja ali ja ocekujem do 1 Novembra kada izlazi OpenBSD 4.6 da Midori bude vise manje istog nivoa upotrebljivosti
kao Firefox(Gecko), Opera(Presto), ili Konqueror(KHTML engine).Sto se sigurnosti tice WebKit je jos uvek daleko nesigurniji od predhodne tri masine. Ja licno najvise poverenja imam Presto mada Gecko nije los ali na nekom od jednostavnijih browser-a kao sto je Galeon ili kazehakase.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.